De fiecare data cand se schimba anotimpurile, in special cand se termina vara si incepe toamna, ne simtim coplesiti de dorinta de a face o schimbare in vietile noastre. Fie ca este vorba despre activitati fizice, inceperea unei diete noi sau descoperirea unei noi pasiuni care sa se transforme in hobby si, de ce nu, intr-un business de succes.

Si este absolut normal! Cand se produce schimbarea, cand trecem dintr-un anotimp in altul, energia produsa de lucrurile din jurul nostru se schimba si noi resimtim acest lucru. Schimbarea este importanta. Ne mentine in viata si in prezent, ne face sa ne dorim sa ne autodepasim.

In natura, toamna este anotimpul renasterii. Este o perioada de introspectie, de concentrare a eforturilor si energiei pe indeplinirea obiectivelor. Oricare ar fi schimbarea din viata ta care te cheama sa actionezi, primeste-o cu bratele deschise.

Schimbarile si noutatile Atelierele ILBAH

La Atelierele ILBAH, toamna aceasta vine cu o energie debordanta si cu o multime de schimbari: avem reduceri de pret la majoritatea cursurilor si programelor de training, am adaugat cursuri noi in portofoliu, ni s-au alaturat traineri noi, ne puteti gasi la cele mai importante evenimente de profil. In plus, ne-am marit si echipa.

 

Cursuri si Training-uri cu Reducere de Pret

cursuri-reducere

 

Vezi aici lista completa a cursurilor cu reducere.

 

Tot in aceasta toamna vom organiza si vom fi prezenti la cele mai importante evenimente din industriile creative: Cosmetic Hair Show, #Creativo, Make-up Fest, Bucharest Fashion Week. Vezi mai jos programul si locatiile. Te asteptam cu drag!

Save the Dates. Evenimentele la care spunem Prezent!

EVENTS1

Asa ca nu mai astepta, imbratiseaza schimbarea! Fie ca vrei sa iti schimbi jobul sau sa-ti urmezi pasiunea si sa descoperi un hobby fascinant pe care sa il transformi apoi intr-un business de succes, urmeaza cursurile autorizate Atelierele ILBAH!