Silvia Serban, trainer al cursului de Design Vestimentar la Atelierele ILBAH, impreuna cu Ellena Gemini, cursant al acestui curs, au vorbit in cadrul matinalului “Dimineti cu Georgia” despre stil, fashion, tendinte si cum sa obtinem mai multe tinute, folosindu-ne de o piesa vestimentara modulara, pe care sa o accesorizam corespunzator!!

Silvia Serban este designer cu vasta experienta in domeniu, asadar este pregatita in orice moment sa impartaseasca din experienta ei de designer vestimentar. Ellena Gemini este consultant de imagine si, cum mereu este loc de mai bine si mai mult, a decis sa urmeze cursul de Design Vestimentar la Atelierele ILBAH. Silvia si Ellena au reusit in cadrul emisiunii sa ofere tips&tricks pe care orice iubitor de fashion isi doreste sa le afle.

Designul vestimentar este unul dintre cele mai controversate subiecte din toate timpurile. Ne intereseaza tot ce este nou, inovativ, dar si metodele si resursele prin care si cu care putem obtine look-uri apreciate.

La cursul de Design Vestimentar de la Atelierele ILBAH invatam ca moda este limbajul instant universal, ca designul vestimentar este o arta care se adreseaza tuturor celor care iau moda ca un limbaj de exprimare in viata de zi cu zi.

Un curs de specialitate iti ofera oportunitatea sa inveti sa creezi unitati vestimentare complexe, constructie tipare dama si barbati, modificari de tipare, etc, astfel ca, de la concept, desen, geometrie, masuratori, pana la texturi si materiale, fiecare subiect este dezbatut in cadrul cursului pentru a ajuta cursantii sa devina viitori designeri vestimentari.

Tips&tricks despre piesele vestimentare modulare, despre cum putem realiza nenumarate tinute in trend folosindu-ne de un singur obiect vestimentar, sunt subiecte de discutie in cadrul emisiunii, la curs, sau intre marii designeri ai modei.

Toti ne dorim acces la informatiile care ne intereseaza, astfel ca, discutia din cadrul matinalului ne ajuta sa ne conturam o idee despre cat de complexa si interesanta este lumea Designului Vestimentar si ne invata sa facem din pasiunea noastra o prioritate!