Makeup Fest 2013 a luat sfarsit! A fost un eveniment exceptional, unde si-au dat intalnire cele mai importante nume din industria makeup-ului romanesc. Evenimentul a avut de toate: concursuri, tombole, demonstratii, spectacole dar si produse profesionale de make-up pe care vizitatorii le puteau testa sau chiar cumpara.

Atelierele ILBAH au fost prezente in cadrul Makeup Fest cu un stand avand ca tema de inspiratie studioul foto, culoarea predominanta fiind albul si negrul. Singura pata de culoare a standului a fost rosul, regasit in logo-ul Atelierele ILBAH. Piesa de rezistenta a standului a fost un fotoliu exclusivist din partea designerului Irina Pogonaru si al ei photoliu.com

Toti cei care ne-au vizitat standul s-au putut delecta cu prajituri delicioase realizate de Candy Buffets pentru Atelierele ILBAH, special pentru acest eveniment.

Cursantii Atelierele ILBAH au facut demonstratii si au machiat vizitatorii de la Makeup Fest. Acestia au primit laude si felicitari din partea tuturor celor prezenti, doritorii de machiaj formand in cea mai mare parte a timpului cozi de asteptare. Standul Atelierele ILBAH a reusit sa stranga poate cei mai multi vizitatori, accesul in zona acestuia fiind adesea blocat de cei prezenti.

Am avut si o tombola care a fost castigata prin tragere la sorti de Mititelu Cristina. Aceasta a intrat in posesia unei palete de farduri de la Fraulein 38.

Marea surpriza a fost insa voucher-ul de reducere de 50% la cursul de Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH. Acest voucher a fost oferit numai in cadrul Makeup Fest. Toti cei care au primit acest voucher sunt invitati sa se inscrie la cursul de machiaj profesional in luna Noiembrie, pentru a putea beneficia de reducerea de 50%. 

Multumim inca o data si va dam intalnire la urmatoarele evenimente la care vom fi cu siguranta prezenti!

Mai multe poze de la eveniment puteti viziona pe pagina noastra de facebook: click pe link…