Beauty One este lider pe piata de infrumusetare din Romania, iar datorita acestui fapt, Atelierele ILBAH se bucura sa fie singura scoala de formare profesionala care dispune de aparatura de prestigiu international, cu ajutorul careia sala noastra de curs este echipata mai mult decat corespunzator si pregatita sa ofere cursuri de inalta calitate, celor care ne trec pagul, si anume pasionatilor de cosmetica.

Atelierele ILBAH impreunca cu Beauty One, au dotat salile de cosmetica cu echipamente profesionale din categoria Termosalud. Sunt echipamente estetice profesionale fabricate in Spania necesare oricarui cosmetician ce ravneste la un success in ascensiune. Din aceasta categorie, vedetele salii nostre de curs sunt: Oxygenera PRO, CryoTouch, Beauty Expert care impresioneaza prin performanta cu care sunt programate sa fuctioneze.

Oxygenera PRO vine intr-o varianta imbunatatita, avansata si complexa, cu un soft de ultima generatie, cu o navigare intuitiva. Ce este foarte interesant la acest echipament este faptul ca incorporeaza una dintre cele mai avansate forme de mezoterapie virtuala, un procedeu non-invaziv si nedureros ce are ca scop remedierea unor probleme ale pielii prin actiunea asupra epidermei si dermului. Mezoterapia virtuala are ca instrumente de lucru doua terapii care se completeaza reciproc: electroporatia si electroosmoza. In timp ce electroporatia mareste porii epidermei, oferindu-i un grad ridicat de permeabilitate, electroozmoza impinge ingredientele active in straturile profunde ale pielii.

Oxygenera PRO Atelierele ILBAH

Cu 4 manipli care mai de care mai interesanti si 5 tehnologii REVOLUTIONARE de utilizare, acest echipament da dependenta atat cosmeticianului cat si clientilor ce aleg sa opteze pentru el.

Tehnologiile vedete sunt:

  • Oxygen Hiperbaric: oxigenul sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii. Datoria oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare este stimulata circulatia sanguina, regenerarea celulara si pielea este hidratata in profunzime prin stimularea productiei de elastina si colagen.
  • Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser: stimuleaza metabolismul celular si secretia de colagen si elastina la nivel cutanat.
  • Microdermoabraziunea cu particule de diamant: stimuleaza epiderma si circulatia sanguina, eliminand petele pigmentare si semnele de imbatranire.
  • Radiofrecventa Multipolara: trateaza tesuturile cu precizie stimuland productia de colagen si elastina.
  • NOU! Mezoterapie Virtuala: penetreaza in profunzime principii active, ajuta la o hidratare mai buna, previne aparitia ridurilor, stimuleaza regenerarea celulara.

Oxygenare PRO 2 Atelierele ILBAH.jpeg
Oxygenare PRO 1 Atelierele ILBAH

Manipuli:

Manipulii 2 Atelierele ILBAH
Manipulii 3 Atelierele ILBAH
Manipulii Atelierele ILBAH
Manipulii 4 Atelierele ILBAH

CryoTouch este cel mai performant și avansat concept estetico-medical pentru refacerea conturului facial si livrarea TransEpidermica a substantelor active. CrioRF™ este una dintre tehnologiile ce stau la baza acestui echipament si reprezinta sinergia perfecta intre Radiofrecventa bipolara si Crioterapie, sistem criogenic care in
timpul tratamentului protejeaza pielea si permite efectuarea unui tratament mai intens cu
rezultate vizibile imediat in reconturarea faciala si liftarea tegumentului.

CrioElectroporation™ sau “injectia transdermica” este revolutionara tehnologie ce
permite penetrarea substantelor active in procent de 60-95% pana la nivelul jonctiunii
dermoepidermice oferind efecte remarcabile in tratarea tuturor problemelor tenului.

Cu ajutorul celor 2 tehnologii: Crio-Radiofrecventa, Cryo-Electroporatia obtinem TRATAMENTE care ofera rezultate incantatoare. Putem opta pentru: tratamente de lifting, tratamente Anti-age, tratamente de hidratare si stralucire, tratamente de depigmentare, tratamente de recuperare, orice alt tip de tratament conform cocktail-ului de produse infuzat.

Asa cum am mentionatmai sus, AVANTAJELE acestor tratamente sunt REZULTATELE REMARCABILE de la prima sedinta, faptul ca este indicat pentru toate problemele tenului, este fara contraindicatii si efecte adverse, are posibilitatea de a penetra diverse cocktailuri in straturile profunde ale pielii, ofera tratament nedureros, fara recuperare.

Beauty Expert este un echipament estetico-medical ce inglobeaza 3 terapii de ultima generatie: curentii de biostimulare, terapia criolift si mezoterapia virtuala ce inlocuieste cu succes functiile combinei cosmetice clasice.

Beauty Expert Atelierele ILBAH

Cele 3 TEHNOLOGII: BioSkinLift, Criolift si Mezoterapia aduc BENEFICII precum: efect de netezire imediata a pielii, efect de lifting facial, reda luminozitatea si fermitatea pielii, hidrateaza intensiv pielea si regenereaza in profunzime, diminueaza leziunile pigmentare, cuperoza/rozaceea, acneea, atenueaza cearcanele, uniformizeaza tenul.

Acest echipament este cu atat mai agreat cu cat este usor de utilizat datorita softului avansat, inlocuieste cu succes functiile combinei cosmetic si ofera rezultate sigure inca de la prima sedinta!

Te invitam sa descoperi secretele utilizarii aparaturii de ultima performanta impreuna cu Atelierele ILBAH si Beauty One!!

Daca pasiunea pentru cosmetica te indeamna sa obtii informatii utile care sa te propulseze mai usor in domeniu, te asteptam la cursurile noastre de Cosmetica, unde alaturi de traineri specializati in domeniu, inveti sa utilizezi aceasta aparatura, pusa la dispozitia ta de catre Beauty One, si sa aplici corect informatii pe care cursurile noastre ti le ofera atat prin teorie cat si prin practica.

Cursurile nostre de Cosmetica sunt autorizate, astfel ca la final vei primi un certificat recunoscut la nivel international, in baza careia poti profesa atat in tara cat si in strainatate. In cadrul cursurilor vei cuprinde aptitudinile pe care un profesionist in domeniu trebuie sa le detina, dar si diferite specializari punctuale care iti vor permite sa te angajezi, sau sa iti deschizi propriul salon.

Prin studiu, vei invata cum sa faci primii pasi in domeniul Cosmeticii, iar noi iti venim in ajutor sustinandu-te la fiecare pas. Inscrie-te la curs si fa ca visul tau sa devina realitate! → https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-cosmetica/