Grabiti-va! Locurile sunt limitate!


Fiindca cererea pe piata muncii este foarte mare si fiindca odata ce ai urmat un curs de Inspector Resurse Umane, pentru o mai mare aprofundare a acestui domeniu ai nevoie si de cursul de Inspector Salarii.


Am luat in calcul deschiderea unui curs de Inspector Salarii fiindca scopul nostru este acela de a furniza servicii profesionale complete si de cea mai buna calitate. Referintele voastre, ale cursantilor Atelierele ILBAH sunt, practic, singura si cea mai buna carte de vizita a noastra. De aceea, de la atmosfera calda si prietenoasa in care se desfasoara cursurile noastre, la modul in care atat noi, cat si trainerii nostri stim sa interactionam cu cei care aleg Atelierele ILBAH, pana la punerea la dispozitia cursantilor a tot ce inseamna materiale de lucru, indiferent de natura cursului, toate fac parte din eticheta care ne mentine, iata, de cinci ani, pe aceasta piata concurentiala si extrem de ofertanta.

Cursul de Inspector Salarii se adreseaza tuturor celor interesati sa dobandeasca aptitudinile si cunostintele necesare privind legislatia salariala. Fie ca lucrezi deja in domeniu, fie ca vrei, pur si simplu, sa intelegi fenomenul legat de salarizare,  parcurgerea unui astfel de curs nu iti poate fi decat benefica si extrem de utila in cariera ta prezenta ori viitoare.

 


 Ce  presupune cursul de Inspector Salarii?


Furnizarea de informatii la obiect, sfaturi foarte bine documentate si argumentate in functie de aspectele legislative, sau chiar optimizari  salariale sunt doar o parte dintre lucrurile pe care le vei invata in cadrul  cursului nostru interactive.

Acesta are ca scop instruirea participantilor prin oferirea de informatii despre procesul de calcul salarial, plecand de la metodologia de calcul si explicand baza legala intocmire corecta a oricarui stat de plata.


FOARTE IMPORTANT!


Cursul costa 600 de lei, iar daca achitati integral aceasta suma la inscriere, beneficiati de un discount de 10%. In cazul in care recurgeti la varianta platii in rate, pentru a avea asigurat locul la curs trebuie sa achitati o prima rata de 300 de lei, urmand ca restul sumei sa poata fi platita pe parcursul desfasurarii cursului.

De ce sa alegi Atelierele ILBAH pentru a urma acest curs?

E simplu. Fiindca suntem cei mai buni si fiindca la noi calitatea serviciilor si multumirea cursantilor nostri primeaza!


Afla mai multe si despre celelalte cursuri din domeniu

Atelierele-ILBAH-a-lansat-cursul-de-Inspector-Salarii-1

Inspector Resurse Umane

Atelierele-ILBAH-a-lansat-cursul-de-Inspector-Salarii

Expert Accesare Fonduri

Contabilitate Primara