Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Te asteptam la Cosmobeauty 2016 |8-9-10 Aprilie

La finalul acestei saptamani are loc COSMOBEAUTY 2016, un eveniment de referinta in industria de infrumusetare din Romania. Acest eveniment reuneste  pe parcursul celor 3 zile in care se desfasoara, toti protagonistii importanti din acest domeniu. O sa gasesti noutati in materie de make-up, nail art, hairstyle, tratamente corporale, medicina estetica, echipamente estetice sau de bronzat, cursuri de formare profesionala in toate ramurile esteticii, oferte speciale valabile doar pe durata evenimentului, demonstratii, etc.

Cosmobeauty 2016

 • Locatia: Crystal Pallace Ballrooms
 • Perioada: 8-9-10 Aprilie
 • Program de vizitare: 10:00-18:00
 • Pret bilet : 10 lei

In acest an, cursantii Atelierele ILBAH dau tonul frumusetii in cadrul Cosmobeauty. Vino la expozitie, treci pe la standul Atelierele ILBAH si vei avea parte de o sesiune de rasfat din partea noastra.  Iti oferim sedinte de Make-up sau Hairstyle, demonstratii de Nail Art si multe alte surprize si provocari inedite.

Asa cum obisnuim  sa facem de fiecare data, si in acest an vom surprinde cu un stand spectaculos , care va imbina creativitatea si originalitatea cu stilul clasic care este mereu in trend, adica exact elementele care ne reprezinta cel mai bine.

Si pentru ca tot am spus ca vom da tonul frumusetii la Cosmobeauty, iata ca o vom face si la scena deschisa, nu doar in cadrul standului nostru. Astfel, pe 8 Aprilie, in prima zi de Cosmobeauty, te asteptam in Sala Bucuresti incepand cu ora 10:00 la o demonstratie spectaculoasa de hairstyling intitulata SEDUCTIE DE SEARA. Demonstratia este sustinuta de cursantii nostri Ana Maria Ion, Georgiana Raduta, Tutuianu Adriana si Tudor Stefan Alin, indrumati si sustinuti de trainerul lor Alexandru Barbulescu.

In ultima zi de Cosmobeauty, pe 10 Aprilie, alaturi de partenerii nostri de la Jurnalul de Estetica si Beauty One,  vom organiza primul concurs de Hairstyle din Romania, destinat EXCLUSIV AMATORILOR. Asa cum spune si numele, Show Your Talent-Hair Contest,  promite a fi un SHOW in adevaratul sens al cuvantului. 20 de persoane care nu au lucrat niciodata in domeniu dar sunt foarte pasionate de tot ceea ce tine de Hairstyle se vor intrece intr-o competitie care le va aduce premii substantiale si sansa de a incepe o cariera in acest domeniu. Gazda acestui show o sa fie cunoscuta prezentatoare TV Bianca Ionita, careia ii multumim pe aceasta cale pentru ca este alaturi de noi.  Invitata speciala in concursul Show Your Talent -Hair Contest este Diana Dumitrescu. Concurentii vor primi o poza cu vedeta si vor avea de reprodus coafura pe care Diana o are in poza.

Show Your Talent Hair Contest

 • Locatia: Crystal Pallace Ballrooms, Sala Bucuresti 

Program: 

 • 11:00- 13:30– Sesiune inscrieri concurs
 • 13:40- Anuntarea celor 20 de concurenti selectati pentru a intra in concurs
 • 14:00- 15:00 – Concurs
 • 15:30- Decernarea premiilor

Premii substantiale:

 Premiul I:

 • Curs Coafor Stilist in cadrul scolii Atelierele ILBAH, in valoare de 3.600 de lei
 • Produse profesionale de Styling oferite de Beauty One, in valoare de 1.000 de lei
 • Abonament 1 an – Jurnalul de Estetica si promovarea castigatorului in revista, intr-un interviu de o pagina 

 Premiul II:

 • Curs Frizer-Coafor, Manichiurist-Pedichiurist in cadrul scolii Atelierele ILBAH, in valoare de 1800 de lei
 • Produse profesionale de Styling oferite de Beauty One, in valoare de 1.000 de lei
 • Abonament 1 an – Jurnalul de Estetica 

 Premiul III:

 • Produse profesionale de Styling oferite de Beauty One, in valoare de 1.000 de lei
 • Abonament 1 an – Jurnalul de Estetica

Prezenta noastra la Cosmobeauty 2016 va reprezenta pentru cursantii nostri o noua sansa de a se afirma si o noua ocazie de a face ceea ce le place cel mai mult.

Te asteptam la Cosmobeauty 2016 cu ultimele noutati din domeniul infrumusetarii, make-up artisti si hairstylisti care te vor consilia, sesiuni de make-up si hairstyle, voie buna si promisiunea ca alaturi de noi te vei simti si mai bine in pielea ta!

 

Cu drag, echipa Atelierele ILBAH.

Acest articol a fost postat in blog cu tagul , , , .

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.