14-15 Aprilie, este weekendul in care ne vom intalni pentru a 5-a oara, ca sa sarbatorim Designul Vestimentar, Creativitatea, dar si industria din spatele a tot ceea ce inseamna MODA din Romania. Editia de Primavara a #Creativo 2018 se apropie cu pasi repezi si anunta o serie de surprize importante!


Descopera industria FASHION: Design Vestimentar, Stilism, Croitorie, Broderie, Proiectare Vestimentara, Tipare, Masini de Cusut, Tehnica de Ultima Generatie…


S-a dat startul inscrierilor la cele mai tari Conferinte si Ateliere din domeniu! Totul se intampla la #Creativo de Primavara 2018, iar locurile sunt limitate!


Te poti inscrie gratuit la una din Conferinte de amploare de la #Creativo (peste 160 de locuri), cu cei mai tari designeri si speakeri din domeniu:

Style-it Up …cu si despre STIL cu Maurice Munteanu
Portret Photo …totul despre fotografia de portret / LIVE DEMO
Designer de Romania …omul din spatele brandului
*cu Mirela Diaconu, Ionut Glavan, Maria Marinescu, Elena Perseil si Mirela Bucoviceanu
Victory Loves Preparation: Primii pasi de antreprenoriat in Fashion
BrotherIA ROMANEASCA: Modele Traditionale: 1918 – 2018 (atunci Manual – acum Computerizat)
Urban Style: 3 Young Designers & the Fashionista
*cu Alexandru Simedru, Andra Andreescu, Claudiu Burca si Denisa Potecaru (Bravo ai Stil)
Fashion PR …PRO si CONTRA celebrity endorsement
Online & Social Media …de la Pasiune la Succes in mediul Online
Start-Up Nation 2018 …afaceri de la IDEE la CHEIE, powered by BT Mic
Make-it BEAU …Fashion Editorial / LIVE DEMO

In plus, te poti inscrie la peste 40 de Ateliere interactive: Croitorie, Croit dupa tipare, Drapaj, Schite si Crochiuri si multe altele!


Inscrie-te la Conferintele si Atelierele #Creativo. Click aici!


Ce este #CREATIVO?


#Creativo este un eveniment creat in spirit urban, care reuneste pasionati de moda, design, stil, handmade si pe cei care ii pot ajuta sa isi puna visul in practica si/sau sa inceapa un business plecand de la aceasta pasiune.
#Creativo aduce laolalta tineri intreprinzatori, designeri si profesionisti din piata de fashion si targetul acestora –un public activ, tanar, in tendinte, in cautare de alternative de calitate in materie de vestimentatie si accesorii handmade.
#Creativo spirjina ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodata sprijin pentru dezvoltarea personala si reconversie profesionala
#Creativo isi propune sa fie un eveniment de referinta pentru persoane active, informate, care inteleg, apreciaza si sustin cultura urbana si creatorii autohtoni si sunt in cautare de alternative la produsele “made in China”
#Creativo doreste sa ii ajute pe cei interesati sa puna in practica pasiunea pentru moda, prin insusirea unor abilitati practice: elaborarea tiparelor, notiuni de design vestimentar, stilism, croitorie si hand-made.