Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Spring Flowers & Hair Design Photo Shooting Event 2014

Sambata, 17 mai a avut loc in cadrul Atelierele ILBAH un photo shooting organizat pentru cursantii nostri de la Coafor Stlist.
Prin intermediul modelelelor lor si cu colaborarea celor de la Machiaj Profesional si Decorator Florar, au avut ocazia sa isi exprime creativitatea si talentul, iar ceea ce a iesit la final a fost pe masura muncii lor.

Au avut bineinteles si sprijinul trainerilor lor Adrian Lupu, Mihaela Rotaru si Cristina Popovici care, ca de fiecare data, i-au sustinut si i-au ajutat in mod activ.
Ne face placere sa ii vedem atat de devotati si implicati pe cursantii nostri, mai ales ca la fiecare eveniment pe care il pregatim special pentru ei au sansa de a aprofunda cunostintele pe care le detin si totodata isi pot extinde portofoliul personal.

Mai multe poze puteti vedea pe pagina nostra oficiala de Facebook Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.