De fiecare data cand un absolvent ne scrie si ne povesteste despre proiectele lui si cat de mult cursurile noastre l-au ajutat sa ajunga mai aproape de visul sau, noi ne entuziasmam foarte tare. Ca niste copii. Pentru noi, acestea sunt Povesti de Succes!

Georgiana Ursache. Un vis, o pasiune.

In continuare vom povesti despre una dintre cele mai talentate cursante ale grupei Design Interior, Georgiana Ursache, care a reusit intr-un timp scurt sa ajunga un nume in industria Decoratorilor de Interior.

Care este filozofia ta atunci cand incepi un proiect nou de amenajare?

„Orice spatiu are energie. Orice spatiu locuit are energia locuitorului. Orice locuitor merita energia bunului stil.”

Cum abordezi fiecare proiect?

„In toate proiectele de design interior la care lucrez, analizez oamenii care locuiesc in acele case si caut intotdeauna echilibrul intre personalitatea obiectelor pastrate, a detaliilor de decor dorite si transpun povestea vizuala a spatiilor in vietile clientilor si interioarele locuintelor acestora.”

Cum te-ai decis sa iti deschizi un studio de amenajari?

„Impreuna cu prieteni dragi, am decis ca este momentul sa transformam pasiunea noastra pentru design interior intr-un business de succes si am deschis studioul de creatie UGinteriors care ofera servicii complete de amenajari interioare, consultanta si management de proiect.”

Clasic Reinterpretat

Ultimul proiect al Georgianei este un apartament de 3 camere, situat intr-o zona rezidentiala de prestigiu din nordul Bucurestiului, cu o suprafata de 80 mp.

Care au fost cerintele beneficiarilor?

„Beneficiarii au vrut o amenajare clasica, personalizata, cu un aer regal… Ei si-au dorit a se creea starea de relaxare printr-un decor boem de poveste, durabil, comfortabil, rafinat, calduros si bine luminat, care te duce cu gandul la un apartament intr-un de hotel de lux din perioada 1900, undeva in Franta…”

Probabil si bugetul a fost unul pe masura…

Bugetul a fost de 30.000 euro. Clientii au vrut ca toate piese alese sa fie de cea mai buna calitate pentru a rezista in timp, atat ca valoare cat si ca stil. Toata amenajarea s-a desfasurat pe parcursul a doua luni de zile.”

Povesteste-ne putin despre concept

Filozofia mea va fi intotdeauna aceeasi, este vorba despre crearea unor medii echilibrate si calme. Modul in care oamenii se simt într-un spațiu este starea creata de feng shui. Incerc sa iau cat mai mult in calcul aceasta latura a decorarii pentru a influenta starea fiecarui om care va calca pragul casei amenajate de mine. Neoclasicul din acest apartament arata personalitatea proprietarilor. Acestia sunt oameni calmi, eleganti, creativi, oameni culti. De aceea, propunerea de amenajare pentru aceasta casa a fost conceputa pentru a reda eleganta, dar in acelasi timp atmosfera calda, primitoare si usor rafinata.”

Dormitorul este de poveste …

„Asa este. Dormitorul matrimonial intruchipeaza stilul clasic reinterpretat intr-un mod foarte explicit prin detaliile, mobilierul si finisajele folosite. Oglinda antichizata dubleaza camera si da un aer vintage combinat cu un baldachin care adauga un romanstim si farmec aparte camerei. Fiecare casa are nevoie de originalitate, fapt pentru care am creat un dormitor unic prin noptierele diferite pentru a crea un stil chic. Culorile neutre integreaza designul, iar accesoriile completeaza ambianta.”

Clasic Reinterpretat-1

Clasic-Reinterpretat-6

Cursul Design Interior

Cursul urmat de Georgiana este Cursul Design Interior unde, timp de 10 saptamani vei invata care sunt regulile dupa care se ghideaza arhitectii si designerii de interior atunci cand concep un plan de amenajare, cum folosesti culorile pentru a creea spatialitate si multe alte tehnici si notiuni pe care le vei folosi in viitoarele tale proiecte de design interior. In plus, diploma obtinuta in urma absolvirii cursului este recunoscuta si autorizata atat in tara, cat si in strainatate.

Trainerul acestui curs este Arh. Miruna Ardelean, urbanist, arhitect si designer de interior, care s-a specializat atat in tara, cat si in strainatate, urmand atat cursurile Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”,Bucuresti, cat si ale Universita degli studi di Palermo, Facolta’ di Architettura, Italia.

Urmeaza-ti si tu visul si inscrie-te la cursul de Design Interior la Atelierele ILBAH!