O poveste a Silviei Serban si a cursantilor Atelierele ILBAH ce trece dincolo de pragurile scolii…

Uneori lucrurile geniale iau nastere atunci cand ne asteptam cel mai putin ca ele sa se intample sau cand nimic in jurul nostru nu prevesteste frumosul ce are sa se intample. Pasiunea si creativitatea se impletesc in moduri exraordinare, inexplicabile de multe ori, avand unele dintre cele mai impresionante rezultate. Toti suntem intr-un fel sau altul cuprinsi in aceasta perioada de mult prea multe intrebari, incertitudine, emotii. O experienta ca un carusel, din care cu certitudine avem ce invata, un moment in care este poate cazul sa ne intoarcem mai cu atentie spre sufletul nostru si spre visurile noastre.


cursuri-desing-vestimentar-atelierele-ilbah


Designer-ul vestimentar, Silvia Serban, impreuna cu studentii cursului pe care il sutine in cadrul Atelierele ILBAH, ne dau un exemplu de ambitie, printr-o colectie vestimentara ce vorbeste despre ceea ce inseamna curaj, perseverenta si dorinta de a reusi indiferent de piedicile ce apar in drum. O colectie ce trebuia sa fie admirata de ochii a sute de oameni in cadrul celui mai mare eveniment de moda din Romania, Bucharest Fashion Week, anulat din motive evidente ce tin de siguranta tuturor, insa care a fost readus la viata printr-un shooting animat, plin de zambete si incredere. Colectia “No Label”, reprezinta o miscare de incurajare la libera exprimare, autenticitate, renuntare la etichetele societatii si tipare. Intreg conceptul a fost gandit in cele mai mici detalii, de la mesajul ce se doreste a fi transmis, modul de lucru, pana la materialele alese, punandu-se in acest sens accent pe contraste: alb-negru, feminin-masculin, scurt-lung, texturi diferite – fie ele transparente si moi, fie opace si rigide.


cursuri-desing-vestimentar-atelierele-ilbah2


Intr-o lume unde ne simtim din ce in ce mai nevoiti sa ne incadram in anumite tipare ce sa ne ofere sentimentul de apartenenta la o anumita categorie sociala sau de orice natura, aceste tinute vestimentare vin catre public ca o gura de aer proaspat, un reminder pentru a nu uita ca adevarata creativitate si forta de exprimare se afla in interiorul nostru, asteptand sa fie descoperita si valorificata.

Sunteti cu totii invitati sa descoperiti tinutele acestor oameni talentati ce ne arata ca se poate, iar pe cei dornici sa porneasca in aceasta calatorie a fashion design-ului, ii invitam sa afle mai mult despre cursul de design vestimentar aici!


cursuri-desing-vestimentar-atelierele-ilbah3


Trainer Curs Design Vestimentar: Silvia Serban
Tinute realizate de: Ciobotea Elena-Iuliana, Ciuciu Cristina-Ramona, Dumitriu Roxana, Dumitru Olguta, Haulica Anca, Robescu Iuliana, Shami Fatima, Stroescu Maria, Vasile Elena-Corina, Visan Flory-Helen, Zorpidis Petros-Ianos
Photos: Cristiana Nuta
Makeup and Hairstyle: Lavinia Smedescu
Modele: Olguta Dumitru, Lavinia Semedescu, Alexandra Gaspar