Un dispozitiv electronic donat=Un copil fericit si educat!

Activitatea noastra, de la inceput pana in prezent, s-a bazat pe langa multe alte principii si ambitie, pe dorinta de a oferi oamenilor, acces la educatie. Am creat cursuri si workshop-uri ce sa raspunda cat mai multor dorinte si cerinte, astfel incat, fiecare persoana ce ajunge la noi, sa simta ca a ajuns in locul potrivit si mai mult, langa oamenii potriviti. Adevarati profesionisti, ce sa le sustina ideile, sa le dea curajul de a crede in talentul lor si care sa impartaseasca din experienta indelungata acumulata in diverse domenii de activitate.

Ne-a placut dintotdeauna sa oferim ajutor celor in nevoie si credem cu tarie ca fiecare dintre noi are “datoria”, de a fi langa cei neajutorati in momente de cumpana. Din pacate, in aceasta perioada care a dat peste cap planurile multora dintre noi, educatia are la fel de mult de suferit precum multe alte domenii de activitate.

Noi, Atelierele ILBAH, ne indreptam gandul catre copiii scolilor din Romania. Asa cum stim, activitatea orelor de curs, s-a mutat in online. Au facut si altii asta, am facut si noi asta. Dar cum ramane cu copiii ai caror parinti nu isi permit sa viseze macar la a achizitiona un laptop sau o tableta, pentru a sustine astfel procesul de invatare a propriului copil?


CUM POTI AJUTA?

Nu credem ca educatia ar trebui sa depinda de posibilitatile financiare, este un drept de care toata lumea ar trebui sa beneficieze!

Trimite prin curier sau personal, la sediul nostru din Bucuresti, Str. Romulus nr.4, Sector 2, laptopuri, tablete, telefoane mobile, pe care nu le mai utilizezi si nu iti mai sunt de niciun folos.

Tel: 0735 974 398

Vreau sa ajut!


PANA CAND POTI TRIMITE COLETUL?

Activitatea de colectare se desfasoara in perioada 07.05.2020 – 23.05.2020


UNDE AJUNG BUNURILE COLECTATE?

Va asiguram ca toate bunurile primite, vor ajunge acolo unde o sa fie cea mai mare nevoie de ele. Vom lua legatura cu institutii din sate si localitati, ce ne pot ajuta cu informatii referitoare la situatiile speciale de acolo. Scopul principal este ca acestea sa fie distribuite, catre familii nevoiase, ce sunt grav afectate de aceasta perioada. Stim ca nu putem sa ii ajutam cu tot ceea ce au nevoie, insa speram ca acest gest sa le aduca un mic zambet pe fete. Singura conditie este ca dispozitivele sa fie inca functionale, astfel incat cei mici sa le poata utiliza pentru scoala. Desi poate ei viseaza deja la vacanta ce se aproprie cu pasi repezi, nevoia lor la inceputul noului an scolar (fie inapoi in clase, sau online), ramane aceeasi: dispozitive electronice, care sa le permita sa fie conectati la colegii lor, la informatii utile pentru proiectele pe care le au de realizat si nu in ultimul rand, sa le usureze munca, sau deplasarile inutile catre spatii unde pot avea acces la internet.


Ati fost alaturi de noi de-alungul anilor, in numeroasele acte de caritate pe care le-am intreprins! Suntem siguri ca si de aceasta data, impreuna, putem sa aducem o schimbare si un motiv de bucurie celor ce se simt fara speranta!