Arta decoratiunilor interioare implica, printre altele, si necesitatea de a fi la curent cu tendintele momentului. indrumati de catre Arh. Maria Romanescu, cursantii de la Design Interior au fost in vizita la Showroom-ul SSAB din Bucuresti, unde, ghidati de catre prietenii nostri, au fost pusi la curent cu trendurile in materie de amenajari interioare.

Cu ajutorul lui Roxana Chiriac, reprezentanta SSAB si specialist in materiale, cursantii au pasit intr-o lume plina de culori, texturi si materiale. Showroom-ul prezinta mai mult decat niste simple produse: concepte si solutii pentru interior.

Cand vine vorba de amenajarea unei locuinte, este nevoie de implicare si mai ales de pasiune din partea decoratorului. Nu este suficient ca o locuinta sa fie functionala si sa arate bine, aceasta trebuie sa fie placuta de catre cei care o vor ocupa si, impreuna cu acestia, sa creeze o poveste.

Astfel, cursantii au avut parte si de o discutie cu psihologul Adriana Petrescu, care le-a oferit sfaturi in materie de cunoasterea si abordarea clientilor si, nu in ultimul rand, intelegerea nevoilor acestora.

Multumiri prietenilor de la SSAB pentru gazduire si pentru inspiratie!

 

Design Interior marca Atelierele ILBAH

Cursul de Design Interior organizat de catre Atelierele ILBAH se adreseaza celor care doresc sa faca primii pasi in acest domeniu, sau celor care doresc sa se perfectioneze.

Ghidati de arhitecti cu experienta in domeniul design-ului de interior, cursantii nostri invata notiuni teoretice de proportii, iluminare, culori si texturi, dar si despre functionalitatea spatiului si psihologia clientului. Ulterior, partea practica a cursului include realizarea masuratorilor necesare si a releveului spatiului existent, reguli pentru amenajarea fiecarei camere a unei locuinte si, nu in ultimul rand, realizarea planselor de prezentare.
Showroom-ul-SSAB-din-București-și-a-deschis-porțile-pentru-cursanții-de-la-Design-Interior-1-Atelierele-ILBAH

Alaturi de vizitele in showroom-uri, participarea la concursuri de profil si indrumarea constanta a trainerilor Atelierele ILBAH, cursantii nostri vor avea toate abilitatile necesare pentru a spune povesti frumoase, prin intermediul conceptelor create.

Showroom-ul-SSAB-din-București-și-a-deschis-porțile-pentru-cursanții-de-la-Design-Interior-3-Atelierele-ILBAH

Continuarea drumului in Design Interior impreuna cu Atelierele ILBAH

Daca ulterior finalizarii cursului de Design Interior doresti sa iti continui povestea, cursul de Design Interior Avansati este menit pentru specializarea si perfectionarea ta, in amenajarea spatiilor publice.