Atelierele ILBAH organizeaza pe scena COSMOBEAUTY 2017 un concurs inedit, interzis profesionistilorSHOW YOUR TALENT – HAIRSTYLE CONTEST.


Cand: 26 martie 2017, ora 10:00

Unde: Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198 A, Bucuresti

De ce: pentru ca iti ofera sansa de a arata lumii intregi talentul si priceperea in realizarea coafurilor indraznete


Competitia, aflata la a IIIa editie, este adresata amatorilor de hairstyling si consta in reproducerea unei coafuri dupa o fotografie ce va fi prezentata in ziua concursului. Este sansa ta de afirmare pe scena celui mai important eveniment dedicat industriei de beauty! In plus, poti castiga premii substantiale, cum ar fi Cursul autorizat de Coafor Stilist, oferit de Atelierele ILBAH sau produse profesionale de hairstyling oferite de sponsorul principal, Beauty One!

Juriul va fi reprezentat de specialisti in domeniu si hairstilisti consacrati, profesionisti cu o vasta experienta in lumea hairstylingului. Acestia vor puncta tehnica, asemanarea si conformitatea coafurii realizat in comparatie cu fotografia prezentata ca tema de concurs.

Citeste Regulamentul si completeaza formularul de mai jos.

Atentie! Garantarea locului in concurs este posibila numai prin achitarea Taxei de Participare de 50 Lei!  Mai multe detalii la numarul de telefon 0729397806

Formular inscriere

Premiul I 

Cursul autorizat de Coafor Stilist in valoare de 3600 lei si produse hairstyling in valoare de 1000 lei oferite de Beauty One

Premiul II 

Cursul autorizat Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist (4 in 1) in valoare de 1800 lei si produse de hairstyling oferite de Beauty One in valoare de 500 lei

Premiul III 

Produse hairstyling profesionale in valoare de 500 lei oferite de Beauty One

Termenul limita de inscriere este 25.03.2017. Numarul MAXIM de participanti este 20. Locurile sunt limitate! Citeste in Regulament mai multe detalii legate de inscriere, modele, tema concurs.

Trebuie DOAR sa te inscrii, produsele, capetele de lucru si ustensilele sunt puse la dispozitie de Atelierele ILBAH si Beauty One!

Concurs sustinut de Beauty One si Jurnalul de Estetica 

Cosmobeauty este un eveniment de referinta in domeniul frumusetii. Cu o frecventa anuala, Cosmobeauty reuneste sub acelasi acoperis, timp de 3 zile, profesionisti din industriile de make-up, cosmetica, coafura, manichiura etc.

Ca in fiecare an, Atelierele ILBAH va fi prezent pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului cu un stand inedit unde poti sa ii intalnesti pe trainerii si cursantii nostri care vor oferi sesiuni gratuite de machiaj si coafura. De asemenea, colegii nostri vor fi prezenti pentru a iti oferi toate detaliile despre cursurile pe care le organizam, plus oferte speciale pentru inscrierile realizate pe perioada evenimentului.

Te asteptam la standul Atelierele ILBAH in perioada 24-26 martie la Cosmobeauty 2017!