Editia cu numarul 1 al unicului concurs de Hairstyling dedicat EXCLUSIV amatorilor a avut-o in centrul atentiei pe actrita Diana Dumitrescu. Amatorii inscrisi in concursul de Hairstyling Show Your Talent au fost provocati sa realizeze una din coafurile cunoscutei actrite chiar sub privirile acesteia.

Emotiile concurentilor au crescut in momentul in care au aflat ca Diana Dumitrescu si colega acesteia, Andreea Ibacka, fac parte din juriu si vor fi foarte atente la coafurile pe care le realizeaza.

Conditii reale de concurs

In competitie s-au inscris peste 60 de participanti insa doar 20 dintre ei au fost acceptati in concurs. Acestia au avut la dispozitie o ora pentru a-si demonstra talentul in Hairstyling iar toate produsele si echipamentele folosite au fost puse la dispozitie de Atelierele ILBAH si Trendis.

Diana Dumitrescu, Andreea Ibacka, Alexandru Barbulescu (Atelierele ILBAH), Denisa Kelaru (Atelierele ILBAH) si Lavinia Utupan (BeautyOne) au format juriul care a decis care sunt cei 3 concurenti care au reusit sa reproduca cat mai exact coafura purtata chiar de vedeta Acasa TV. In urma acestui concurs, cei 3 castigatori au intrat in posesia premiilor substantiale oferite de Atelierele ILBAH, BeautyOne si Jurnalul de Estetica cu ajutorul caruia vor avea ocazia sa inceapa o cariera ca Hairstylisti.

Prima editie a ineditului concurs a avut loc in cadrul targului Cosmobeauty si a fost condus, in calitate de prezentator al evenimentului, de Bianca Ionita.

 

Show Your Talent- Make-up Contest by Atelierele ILBAH

In urma realului succes inregistrat de prima editie a concursului de Hairstyling, Atelierele ILBAH anunta organizarea, in toamna acestui an, unui concurs similar de Make-up: Show Your Talent- Make-up Contest pentru AMATORI.

Urmareste Blogul Atelierele ILBAH pentru mai multe noutati legate de concursul Show Your Talent- Make-up Contest.

Afla mai multe informatii despre cursul de Coafor Stilist organizat de Atelierele ILBAH la adresa:

//www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/

Afla mai multe informatii despre cursul de Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH la adresa:

//www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/