Sambata, 26 martie 2017, a avut loc cea de-a 3a editia a cunoscutului concurs Show Your Talent Hairstyle Contest organizat de Atelierele ILBAH. Concursul a fost INTERZIS PROFESIONISTILOR, fiind permisa doar inscrierea AMATORILOR.


Cea de-a treia editie a reprezentat o adevarata provocare pentru cei 15 participanti pasionati de Hairstyling. Tema concursului din acest an a fost chiar reproducerea coafurii purtata de cunoscuta prezentatoare TV, Paula Chirila, care a fost chiar membru al juriului.

Evenimentul a fost condus de Bianca Ionita (prezentator TV) care, ca de fiecare data, a fost responsabila cu atmosfera placuta si destinsa din cadrul concursului.

Juriul a fost format din trainerii Atelierele ILBAH Alexandru Barbulescu, Costel Vilcu, Cristina Rosca dar si din reprezentatul sponsorului BeautyOne, Alexandru Pieptanariu. Juriul a avut dificila misiunea de a alege castigatorii celor 3 locuri. Dupa o intreaga dezbatere castigatorii concursului din acest an au fost alesi astfel:

  • Premiu I: Ciuca Adriana Georgiana (Curs Coafor Stilist in valoare de 4000 de lei si produse profesionale in valoare de 1500 lei)
  • Premiu II: Cernaianu Busoi Adelina (Curs Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist in valoare de 2200 lei si produse profesionale in valoare de 1000 de lei)
  • Premiul III: Bancu Sonia Gabriela (produse profesionale in valoare de 500 de lei- sponsor BeautyOne)

 

Cei 3 castigatori sunt acum foarte aproape de a-si urma pasiunea si de a incepe o cariera in domeniul la care viseaza.

Multumim sponsorului BeautyOne care este alaturi de Atelierele ILBAH la cele mai importante evenimente.

De asemenea multumim Jurnalul de Estetica pentru sprijinul acordat in realizarea acestui eveniment!