Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Sesiuni gratuite de Make-up si Workshopul de design floral pentru Craciun Atelierele ILBAH

Dupa cum v-am obisnuit, Atelierelor ILBAH se afla intr-o activitate continua, iar sarbatorile festive de Craciun sunt ocazia perfecta pentru inca o serie de activitati inedite marca Atelierele ILBAH!

Astfel, sambata, 13 decembrie, intre orele 16:00 si 19:00, va dam intalnire in Sun Plaza (etajul 1, langa cinema), pentru a lua parte la Workshopul cu Decoratiuni florale de Craciun, unde designerii floristi Atelierele ILBAH va vor invata pas cu pas cum se realizeaza un aranjament tematic de sarbatori. Iar daca obiectele handmade nu sunt pasiunea ta, te poti delecta cu un machiaj profesional ca la carte, sub atenta indrumare a trainerilor nostri, cu produse profesionale din gama INGLOT.

Toate materialele sunt puse la dispozitie de catre Atelierele ILBAH, iar participare se face prin simpla inscriere pe loc, in intervalul orar precizat! Te asteptam si pe tine in Sun Plaza, pe 13 decembrie, incepand cu orele 16:00.

Va asteptam cu mare drag!

Echipa Atelierele ILBAH.

 

Atelierele-Ilbah-la-Sun-Plaza

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.