Fiindca…nu exista „prea tarziu”, atunci cand vine vorba de urmarea unui vis.


Nu exista nici lipsa timpului sau teama de nou si asumarea unei decizii, atunci cand „noul” si „decizia” pot constitui sansa ta. Sansa de a te reinventa, profesional vorbind, constient fiind ca parcursul carierei tale nu mai poate ramane unul liniar si ca e nevoie de o schimbare a directiei, atitudinii, chiar stilului de viata.

Pentru cursantii nostri, scoala Atelierele ILBAH a insemnat, si in anul ce tocmai s-a incheiat, oportunitatea de a-si depasi limitele si trai visele. Au imbratisat schimbarea, iesind din zona de confort din dorinta de a evolua, au crezut in sansa care a venit la timp in intampinarea lor. Iar aceasta sansa s-a regasit in varietatea cursurilor ce i-au implinit profesional, constienti fiind ca sunt singurii responsabili pentru dezvoltarea profesionala sunt ei insisi.

creativo-toamna-2018-editia-a-6-a (21)


Educatia trebuie privita ca o valoare, nu un risc


Am intrat in al saselea an de Atelierele ILBAH, un an pe care il dorim unul al implinirii si regasirii profesionale pentru cat mai multi dintre voi. Ambitia, motivatia si sentimentul de realizare sunt ale voastre, suportul in construirea indentitatii voastre profesionale vine de la noi. Credem, in continuare, ca cea mai buna investitie este cea in educatie, care trebuie privita ca o valoare, nu un risc, ca ceva ce trebuie cultivat si fructificat.


Cine esti, de unde pleci, cu ce completezi ceea ce esti, ca sa ajungi acolo unde iti doresti sa ajungi?


Sunt intrebari cheie, iar noul an trebuie privit cu incredere in fortele proprii pentru a gasi forma de succes pe plan profesional. Iar acest succes vine prin studiu, vine muncind, vine dorindu-ti sa te autodepasesti avand in spatele entuziasmului o viziune clara si corenta cu privire la parcursul tau profesional.

Atelierele-ILBAH-organizator-Creativo-blog


Nu te multumi cu putin!


Steve Jobs spunea, atat de corect, ca trebuie sa gasesti lucrurile care-ti plac. Iar asta este valabil si pentru munca ta. “Munca ta o sa-ti umple o parte insemnata din viata si singurul mod in care vei fi cu adevarat satisfacut este sa crezi ca faci o munca extraordinara. Si singurul mod in care poti face o munca extraordinara este sa-ti placa ce faci. Daca n-ai reusit inca, continua cautarea. Nu te multumi cu putin.”

Cea mai mare satisfactie pentru Atelierele ILBAH a fost si ramane succesul pe care cursantii ce au trecut pragul acestei scoli l-au obtinut in cariera lor. Cu totii au facut numeroase sacrificii pentru fi, ora de ora, la scoala, pentru a se pregati temeinic, pentru a asimila asa cum trebuie toata informatia furnizata in cadrul cursurilor. Satisfactiile au fost, insa, enorme. Si-au redefinit cariera, iar acum au business-uri de succes, ori lucreaza, alaturi de oameni la fel de pasionati, gasindu-si vocatia si menirea.

 


Atelierele ILBAH, dornica sa contribuie si in 2019 la obtinerea statutului tau de invingator


Ca vorbim de cursuri de beauty, design, business, arte vizuale , cooking, ori organizare de evenimente, cursantii nostri au gasit ceea ce i-a implinit profesional, ulterior absolvirii. Viata lor s-a schimbat la 180 de grade, iar asta este, poate, cea mai mare satisfactie pentru Atelierele ILBAH. De aceea, pentru toti voi cei care aveti aceleasi planuri frumoase si visuri indraznete, toti cei care vreti “sa dati sansei o sansa”, neglijand teama de esec si luand in calcul doar dorinta de succes, scoala noastra este motivata sa mearga inainte. Cu o echipa de oameni frumosi, dornici sa contribuie la obtinerea statutului de invingator pentru fiecare dintre voi.

Va multumim pentru increderea pe care ati avut-o si o aveti in noi! Promitem ca nu vom dezamagi!

creatiile-vestimentare-ale-cursantiilor-atelierele-ilbah-pe-podiumul-bucharest-fashion-week-13