Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Schimb de roluri la Atelierele ILBAH

Saptamana trecuta anuntam pe Facebook un eveniment ce a ramas secret pana Vinerea aceasta.  A ramas secret deoarece a fost vorba despre filmarea unei parti a emisiunii Acces Direct by Simona Gherghe.

Cei de la Antena 1 au pus la cale un schimb de roluri intre Anca Turcasiu (cursanta la Design Interior) si Sanda Ladosi. Mai exact,  Anca Turcasiu a devenit Sanda Ladosi pentru o zi si viceversa ceea ce a dus la momente pline de amuzament, interesante si cu multe surprize mai ales ca nimeni nu se astepta la aceasta redistribuire de roluri.

Noi ne-am simtit onorati sa putem fi partasi la o experienta “de zile mari” cu atat mai mult cu cat ambele doamne, Anca Turcasiu si Sanda Ladosi, sunt doua personalitati savuroase, amuzante care isi captiveaza publicul foarte usor!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.