Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

Schimb de roluri la Atelierele ILBAH

Saptamana trecuta anuntam pe Facebook un eveniment ce a ramas secret pana Vinerea aceasta.  A ramas secret deoarece a fost vorba despre filmarea unei parti a emisiunii Acces Direct by Simona Gherghe.

Cei de la Antena 1 au pus la cale un schimb de roluri intre Anca Turcasiu (cursanta la Design Interior) si Sanda Ladosi. Mai exact,  Anca Turcasiu a devenit Sanda Ladosi pentru o zi si viceversa ceea ce a dus la momente pline de amuzament, interesante si cu multe surprize mai ales ca nimeni nu se astepta la aceasta redistribuire de roluri.

Noi ne-am simtit onorati sa putem fi partasi la o experienta “de zile mari” cu atat mai mult cu cat ambele doamne, Anca Turcasiu si Sanda Ladosi, sunt doua personalitati savuroase, amuzante care isi captiveaza publicul foarte usor!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.