roxana castiga fiat500Anul acesta Atelierele ILBAH sarbatoreste 9 ani de activitate. Nenumaratele vise indeplinite au fost motivatia noastra de-a lungul anilor. Prin activitatea desfasurata ne-am dorit sa oferim profesionalism si sa indeplinim asteptarile tuturor celor care ne aleg pentru a face parte din schimbarea pe care si-o doresc in viata lor.

Astazi, in viata Roxanei Scoropan a aparut o surpriza majora. Este castigatoarea marelui premiu Fiat 500 Hybrid! Decizia de a-si urma visul la Atelierele ILBAH i-a adus in dar masina mult dorita.

Roxana a venit la Atelierele ILBAH din dorinta de a urma cursul de Bucatar la sediul din Cluj. Astazi pleca acasa cu o dorinta indeplinita, o masina care o va insoti pe un drum care ii va aduce implinire personala si profesionala.

roxana castiga fiat500

Cu multa emotie in suflet si cu mult entuziasm, Roxana Scoropan ne destainuie ca este cuprinsa de un amalgam de emotii si ca aceasta experienta este ceva ireal pentru ea, cu atat mai mult cu cat s-a intamplat in ajun de sarbatori.

Extrem de emotionata, Roxana ne vorbeste despre experienta pe care o traieste acum, “experienta vietii ei”.

roxana in fiat500

Felicitari, Roxana! Ne bucuram ca ai castigat! Te asteptai sa fi tu castigatoarea acestui FIAT 500 HYBRID?

Bineinteles! Din primul moment in care m-am inscris la curs si am vazut ca sunt inscrisa automat si la tombola, am stiut ca o sa castig. Pur si simplu am simtit asta, sau poate am influentat destinul. Exact ca un citat din Paulo Coelho, din “Alchimistul”: Cand iti doresti ceva cu adevarat, toate fortele Universului lucreza pentru indeplinirea visului tau!

Cu ce te ocupi in prezent si ce asteptari ai de la cursul de Bucatar pe care il vei urma?

Sunt medic rezident pe boli infectioase si imi doresc sa ma dezvolt multilateral. Adica sa imi descopar pasiuni, sa fac multe lucruri. Sa ma descopar pe mine, nu doar sa fiu medic, desi asta imi ocupa majoritatea timpului. De la cursul de Bucatar imi doresc sa invat notiunile de baza, sa pot sa inventez retete, sa combin ingredientele intr-un mod cat mai delicios.

Cu siguranta trainerii nostri te vor invata toate aceste lucruri, si multe altele! De ce ai ales Atelierele ILBAH?

Stiam de voi de acum sase ani de zile, si de atunci tot citesc despre ce lucruri frumoase faceti, despre cursurile autorizate pe care le organizati. Am mai auzit de voi si de la un fost cursant, care a terminat cursul de Cofetar. Am avut sansa sa gust tortul pregatit de persoana respectiva si m-a uimit. M-a impresionat feedback-ul pozitiv pe care vi l-a dat, mi-a povestit de profesionalismul vostru, de calitatea predarii, de atmosfera, de tot. Si acela a fost momentul in care am decis sa va aleg!

Ce alte cursuri iti doresti sa faci?

As vrea sa fac cursul de Design Interior, este o alta pasiune de-a mea. Si cel de Design Floral.

Sa-l finalizezi pe primul, si apoi te asteptam cu drag la urmatoarele doua!

Pai da, am vazut ca aveti peste 50 de cursuri. Cred ca o sa tot aleg ce cursuri sa fac!

Ai castigat masina chiar in ajun de sarbatori, in aceasta perioada in care tu urmezi scoala de soferi. Ce parere ai despre aceasta coincidenta?

Chiar cred ca e Universul. Scoala de soferi a fost un cadou din partea unei persoane dragi, acum am castigat masina… Nu cred ca e o coincidenta, cred ca asa a vrut Universul.

roxana castiga fiat00

Ce presupune pentru tine castigarea acestui FIAT 500 Hybrid?

Inseamna foarte mult, dar nu ma refer doar la partea materiala. Da, conteaza si asta, dar pentru mine conteaza mai mult faptul ca am realizat cat de tare poti sa iti influentezi viata. Gandind pozitiv, gandind intr-o directie, chiar poti realiza lucruri mari! Am capatat mai multa incredere in mine, acum stiu cum sa abordez lucruri, atunci cand vreau sa obtin ceva.

Care va fi primul drum pe care il vei face cu masina?

Sincer? De la Cluj la Maramures. Toate drumurile duc spre casa, acasa.

Ce simti in momentul asta, cu tot ce se intampla in jurul tau?

Sunt terminata de tot consumul de serotonina, dopamina. De trei zile, debordez de fericire.

roxana castiga fiat500

Campania Porneste la drum cu Atelierele ILBAH s-a incheiat intr-un mod spectaculos, iar bucuria castigatoarei este si bucuria noastra.

Felicitari Roxana! Drum bun oriunde iti doresti sa ajungi!

 

Daca ai o pasiune pe care vrei sa o cresti sau un vis de implinit, te asteptam si pe tine la Atelierele ILBAH! https://www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/