Stefan Oprita este absolvent al cursurilor de DESIGN INTERIOR  si 3DSMAX organizate de Atelierele ILBAH,  iar de-a lungul timpului s-a remarcat prin proiecte creative si indraznete, dovedind ca este  foarte pasionat de acest domeniu dar si foarte ambitios.

Cel mai recent proiect al lui Stefan Oprita a impresionat juriul unui concurs  de DESIGN DE PRODUS, sustinut si sponsorizat de ASUS, unde a castigat LOCUL I. Rezultatul obtinut este unul remarcabil, deoarece concursul  s-a desfasurat la nivel national, iar in competitie s-au inscris peste 250 de designeri.

Concursul a avut ca tema crearea designului pentru un sistem ASUS al viitorului, iar proiectul lui Stefan a impresionat juriul prin concept si executie tehnica.

“Aceasta este viziunea mea asupra sistemului viitorului intr-un desen. In conceptia mea, calculatorul va fi transformat peste ani si ani intr-o statie/masinarie de grafica/gaming/IT/browsing cu un display de tip holograma si cu posibilitatea de a interactiona cu orice imagine in 3D printr-o proiectie holografica, precum si posibilitatea de a comunica impreuna cu statia prin inteligenta artificiala, pentru rezultate rapide si eficacitate sporita indiferent de activitate, componentele intregului sistem fiind reprezentate de aceasta statie in sine. Totodata, acest concept de „Gaming Station” ofera utilizatorului emotiile si senzatia ca apartine universului activitatii desfasurate in gaming sau in alt domeniu personalizand astfel experienta traita” –isi descrie Stefan proiectul.

curs-3d-max-atelierele-ilbah

curs-design-atelierele-ilbah

curs-design-interior-atelierele-ilbah

Mai mute informatii despre concursul castigat de Stefan Oprita sunt disponibile aici  .

Atelierele ILBAH il felicita pe aceasta cale pe Stefan Oprita pentru rezultatul exceptional obtinut si il asigura de suportul intregii echipe in viitor!

O data cu  castigarea acestui important premiu, Stefan Oprita intra in randul cursantilor de seama Atelierele ILBAH, care au reusit sa obtina rezultate deosebite in competitii nationale si internationale.

Felicitari Stefan!