Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

Revelionul Starurilor 2016 cu Dan Negru – Atelierele ILBAH Makeup

Anul acesta, o parte din cursantii de la atelierele de make-up au avut ocazia sa participe la realizarea celei mai spectaculoase emisiuni ce avea sa fie difuzata la cumpana dintre ani: Revelionul Antena 1 cu Dan Negru: “Revelionul starurilor 2016”

Cursantii Atelierele ILBAH au ajutat la realizarea machiajelor vedetelor si au putut lua contact cu atmosfera din backstage.

Emisiunea de revelion a lui Dan Negru a batut toate recordurile de audienta iar noi suntem mandri ca am putut oferi ocazia cursantilor nostri de a fi prezenti si de a-si demonstra priceperea! Vom mai avea astfel de sanse datorita frumoasei colaborari pe care o avem cu Antena 1.  In luna Ianuarie vor mai avea loc si filmarile emisiunii “Te pui cu blondele?” unde cursantii nostri realizeaza hairstyling-ul si machiajul concurentelor pentru intregul sezon.

Mai multe poze de la eveniment puteti sa vedeti pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH, la urmatorul link: …click aici

La multi ani 2016 si mult succes tuturor in noul an!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.