Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Revelionul Starurilor 2016 cu Dan Negru – Atelierele ILBAH Makeup

Anul acesta, o parte din cursantii de la atelierele de make-up au avut ocazia sa participe la realizarea celei mai spectaculoase emisiuni ce avea sa fie difuzata la cumpana dintre ani: Revelionul Antena 1 cu Dan Negru: “Revelionul starurilor 2016”

Cursantii Atelierele ILBAH au ajutat la realizarea machiajelor vedetelor si au putut lua contact cu atmosfera din backstage.

Emisiunea de revelion a lui Dan Negru a batut toate recordurile de audienta iar noi suntem mandri ca am putut oferi ocazia cursantilor nostri de a fi prezenti si de a-si demonstra priceperea! Vom mai avea astfel de sanse datorita frumoasei colaborari pe care o avem cu Antena 1.  In luna Ianuarie vor mai avea loc si filmarile emisiunii “Te pui cu blondele?” unde cursantii nostri realizeaza hairstyling-ul si machiajul concurentelor pentru intregul sezon.

Mai multe poze de la eveniment puteti sa vedeti pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH, la urmatorul link: …click aici

La multi ani 2016 si mult succes tuturor in noul an!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.