Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Reducere 20% la toate Cursurile Beauty!

La Atelierele ILBAH ne pregatim sa intampinam primavara asa cum se cuvine. In perioada urmatoare o sa va surprindem cu foarte multe surprize placute si anunturi importante care va vor incanta cu siguranta!

Reducere 20% la cursurile BEAUTY!

Lansam astazi reducerea de 20% la toate cursurile BEAUTY. Inscrie-te in perioada 24 Februarie – 13 Martie la oricare din cursurile din domeniul BEAUTY organizate de Atelierele ILBAH si profita de preturile promotionale.

Inceputul primaverii vine asadar cu reduceri substantiale de care poti beneficia sau pe care le poti face cadou persoanei dragi! Promotia este valabila in limita locurilor disponibile. (o singura grupa din fiecare curs va putea profita de preturile promotionale, asa ca inscrie-te acum!). Oferta este valabila doar pentru cursurile Atelierele ILBAH din Bucuresti.

Reducere 20% la cursurile Beauty:

Curs Machiaj Profesional: 3600 Ron 2800 Ron (modul I – 900 Ron , Modul II – 1900)

Curs Cosmetica: 1500 Ron  1200 Ron 

Curs Coafor Stilist: 3000 Ron 2400 Ron

Curs Frizer-Coafor, Manichiura-Pedichiura: 1500 Ron 1200 Ron 

Curs Unghii False: 800 Ron 640 Ron

Cu drag, Atelierele ILBAH

Reducere-20-cursuri-beauty-pt-blog

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.