Anul acesta la SUMMER GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, Atelierele ILBAH a obtinut premiul pentru CEL MAI BUN CENTRU DE CALIFICARE SI FORMARE PROFESIONALA DIN ROMANIA.

Primirea acestui premiu ne onoreaza si ne motiveaza sa devenim din ce in ce mai buni. Acest premiu reprezinta increderea oamenilor in noi si suntem mandri de asta. Am pornit aceasta scoala in urma cu 11 ani cu scopul de a-i ajuta pe oameni sa evolueze din punct de vedere profesional si sa isi gaseasca noi pasiuni. Ne bucuram tare mult sa vedem ca astazi, scopul nostru a fost indeplinit. Va multumim mult pentru ca ati crezut in noi!

Cel mai bun centru de calificare si formare profesionala din Romania Atelierele ILBAH

SUMMER GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA a avut loc la Blueberry Pool by Ambasad’Or din Otopeni. Evenimentul a fost organizat de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache, in parteneriat cu GMR Media (by Raluca Mihaela Gaina), sub egida Radar de Media (by Dorin Huntai), cu participarea Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania.

In cadrul celui mai asteptat eveniment al verii din media romaneasca, la premiile caruia ravnesc personalitatile publice, artistii, televiziunile, publicatiile, brand-urile de top si oamenii de afaceri, au fost acordate si alte premii speciale si de excelenta, in urma nominalizărilor Comisiei de Atestare a Calitatii, Performantei si Excelentei, Uniunii Ziariştilor Profesionisti din Romania si Uniunii Jurnalistilor Independenti din Romania.

De asemenea, dorim sa le multumim in mod special cursantilor nostri de la FOTOGRAFIE care au realizat poze minunate in cadrul evenimentului. Multumim FLORIN OREVICEANU, CATALINA MURA, GINA SOARE, MIHAELA-ALEXANDRA IONITA, DENISA ENACHE, LARISA CAMPU, FLORIN TANASE, SIMONA SPRINCEANA, ZUICA LEONIDA-GEORGE si fotografului nostru oficial BLITZKA STUDIO!

Atelierele ILBAH, centrul numărul 1 in educare si formare profesionala din Romania ofera o gama variata de cursuri in diferite domenii, precum DESIGN VESTIMENTAR, BEAUTY, FASHION, COOKING, ORGANIZARE EVENIMENTE, DESIGN FLORAL, ARTE VIZUALE, GRAFICA SI PROIECTARE, COMUNICARE & ONLINE MARKETING, BUSINESS & MANAGEMENT, IT etc.

Va multumim din nou pentru acest premiu si va asteptam cu mare drag la cursurile noastre!

Da-i sansei o sansa!