Creativitate la cote maxime, la cursul de Design Interior

Juan Montoya, unul dintre cei mai aclamati designeri contemporani, spunea ca ”O camera nu ar trebui niciodata sa permita ochiului sa se blocheze intr-un singur loc. Ar trebui sa iti zambeasca si sa creeze fantezie”.

Astfel, creativitatea ocupa un loc foarte important in munca unui Designer de Interior. Teoria este si ea importanta, deoarece este necesar sa stii regulile de amenajare a fiecarei incaperi, pentru a indeplini functiunea acesteia. Mai mult, un designer de interior trebuie sa stie cum sa adapteze toate aceste reguli de functiune, tinand cont de certintele si nevoile clientului.

Totusi, creativitatea este numitorul comun in orice proiect de amenajare, este liantul care prinde impreuna toate elementele singulare are proiectului, creand un tot unitar. Cu ajutorul creativitatii sale, designerul de interior scrie o poveste cu fiecare proiect conceput, povestea sufletelor care vor ocupa acel spatiu.

In cadrul cursurilor de Design Interior de la Atelierele ILBAH, creativitatea este mereu incurajata. Trainerii nostri nu formeaza designeri dupa un tipar prestabilit, ci din contra, incurajeaza cursantii sa isi gaseasca stilul propriu.

Astfel, proiectul de amenajare realizat la finalul cursului este un moment important. Nu este doar primul proiect adaugat in portofoliul cursantilor nostri, dar si o modalitate de descoperire. Prin realizarea acestui proiect, fiecare cursant al cursului de Design Interior isi gaseste propriul stil. Acesta va evolua in timp, odata cu experienta cumulata, dar este un stalp de rezistenta important de avut la inceputul carierei.

In continuare, dorim sa va prezentam o parte din proiectele de amenajare realizate la finalul cursului de Design Interior, sub atenta supraveghere a trainerului Arh. Miruna Ardelean. Aceste proiecte ne-au impresionat prin creativitatea de care dau dovada, alaturi de o pasiune evidenta pentru domeniul Designului Interior.

Dragi cursanti, va felicitam pentru frumoasele amenajari pe care le-ati realizat si va dorim mult succes in cariera voastra de Designeri de Interior!

Cursanti: Anton Nina-Madalina, Balasan Cristina, Bandrabula Izabela-Maria, Benga Ana, Ciurdarescu Miruna-Andreea, Cuciurianu Elena-Luciana, Dogioiu Mihai-Danut, Jinga Doina, Marchidanu Dani-Ana-Maria, Palos Raluca-Mihaela, Rachiteanu Daniusia-Ana-Maria, Simion Elena-Cristina, Uhlov Ani-Marie.

Design Interior, marca Atelierele ILBAH

La Atelierele ILBAH gasesti o gama de cursuri de Design Interior, pe care le poti alege in functie de nevoile si dorintele tale de viitor.

Cursul de Design Interior Express dureaza 10 sedinte, se desfasoara online, si este gandit ca un prim pas de cunoastere al acestui domeniu. Vei invata cum sa transformi o casa in ACASA. Este recomandat incepatorilor care doresc sa invete regulile de baza, pentru a-si amenaja propria locuinta. Trainerii Atelierele ILBAH iti vor impartasi secretele unei amenajari reusite si te vor invata cum sa dai viata unui spatiu gol.

La Cursul de Design Interior, trainerii nostri te vor ghida intr-un studiu sistematizat prin acest domeniu complex. De la realizarea releveului pana la alegerea finisajelor, in cadrul acestui curs vei parcurge toate etapele in amenajarea unei locuinte, de la concept la implementare. Mai mult, vei lua parte la vizite in showroom-uri specializate, iar trainerii iti vor impartasii din experienta lor, mai ales cand vine vorba de comunicarea cu colaboratori si psihologia clientilor.

In continuare, cursul de Specialist Decorator Interioare iti va dezvolta abilitatile. Odata stapanite notiunile de amenajare a locuintelor, in cadrul acestui curs vei invata cum sa amenajezi case de diferite tipologii, birouri si spatii publice diverse, precum showroomuri, restaurante si spatii expozitinale. Mai mult, vei invata bazele Autocad, un program de proiectare 2D si Photoshop, un program de grafica care te va ajuta in realizare unor moodboard-uri si proiecte finale spectaculoare.

Pentru o incursiune mai lunga in frumosul domeniu al Designului Interior, organizam o serie de Workshop-uri Online, specializate pe diferite domenii creative: Accent pe culoare, pe Geometrie, pe Decoratiuni sau Accent pe Lumina.