Continuam seria de prezentare a proiectelor realizate de cursantii Atelierele ILBAH cu Alexandra Milotoi, de profesie arhitect.

Alexandra Milotoi este unul din participantii la cursul de 3DSMAX care au avut o evolutie spectaculoasa si de care suntem foarte mandri. Desi in momentul in care s-a inscris la curs nu avea cunostinte legate de acest program, Alexandra a reusit in 2 luni sa obtina niste rezultate foarte bune.

Felicitari Alexandra!

Va prezentam mai jos cateva imagini 3D realizate de Alexandra Milotoi la finalul cursului de 3DSMAX.

Proiectul a fost prezentat in ultima sedinta de curs pentru obtinerea diplomei de participare oferita de Renderthing si Atelierele ILBAH.

Curs-3D-Studio-MAX-Atelierele-ILBAH-Renderthing-3

Cursul de 3D Studio MAX se adreseaza atat amatorilor, pasionati de grafica 3D, cat si arhitectilor, designerilor sau proiectantilor de mobilier. Cursul acopera toate notiunile necesare pentru a putea realiza imagini 3D fotoreale (modelare complexa, texturare, iluminare, optimizare motor de randare V-ray, postprocesare imagini, tips& tricks) si porneste de la zero cu prezentarea interfatei. Nu sunt necesare cunostiinte anterioare de lucru in 3D Studio MAX, insa reprezinta un avantaj cunoasterea programelor Autocad si Photoshop.

Organizatori: Atelierele ILBAH & Renderthing.

Mai multe detalii despre acest curs se pot gasi la adresa: curs 3dsmax

Curs-3D-Studio-MAX-Atelierele-ILBAH-Renderthing-2

Curs-3D-Studio-MAX-Atelierele-ILBAH-Renderthing-1