Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Proiect spectaculos realizat de Alexandra Milotoi la cursul de 3DSMAX

Continuam seria de prezentare a proiectelor realizate de cursantii Atelierele ILBAH cu Alexandra Milotoi, de profesie arhitect.

Alexandra Milotoi este unul din participantii la cursul de 3DSMAX care au avut o evolutie spectaculoasa si de care suntem foarte mandri. Desi in momentul in care s-a inscris la curs nu avea cunostinte legate de acest program, Alexandra a reusit in 2 luni sa obtina niste rezultate foarte bune.

Felicitari Alexandra!

Va prezentam mai jos cateva imagini 3D realizate de Alexandra Milotoi la finalul cursului de 3DSMAX.

Proiectul a fost prezentat in ultima sedinta de curs pentru obtinerea diplomei de participare oferita de Renderthing si Atelierele ILBAH.

Curs-3D-Studio-MAX-Atelierele-ILBAH-Renderthing-3

Cursul de 3D Studio MAX se adreseaza atat amatorilor, pasionati de grafica 3D, cat si arhitectilor, designerilor sau proiectantilor de mobilier. Cursul acopera toate notiunile necesare pentru a putea realiza imagini 3D fotoreale (modelare complexa, texturare, iluminare, optimizare motor de randare V-ray, postprocesare imagini, tips& tricks) si porneste de la zero cu prezentarea interfatei. Nu sunt necesare cunostiinte anterioare de lucru in 3D Studio MAX, insa reprezinta un avantaj cunoasterea programelor Autocad si Photoshop.

Organizatori: Atelierele ILBAH & Renderthing.

Mai multe detalii despre acest curs se pot gasi la adresa: curs 3dsmax

Curs-3D-Studio-MAX-Atelierele-ILBAH-Renderthing-2

Curs-3D-Studio-MAX-Atelierele-ILBAH-Renderthing-1

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.