Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Prinde ultimele locuri GRATUITE la ZIF 2018, editia a II-a! 27 – 30 Septembrie la Romexpo… un eveniment marca Atelierele ILBAH si Beauty One

Zeci de ateliere si masterclass-uri GRATUITE pentru amatori si profesionisti in domeniul beauty la Zilele Internationale ale Frumusestii (ZIF)
…un eveniment marca Atelierele ILBAH si Beauty One


Cand? 27 – 30 Septembrie 2018 | Unde? La Romexpo, Pavilion B2, in cadrul evenimentului Cosmetics Beauty Hair


Detalii si inscrieri pe www.zilelefrumusetii.ro


ZIF este, poate, cel mai asteptat eveniment in domeniul Beauty. Acesta aduce in prim plan frumusetea si o ridica la rang de arta. Vor fi patru zile de rasfat, patru zile in care ai oportunitatea sa participi la masterclass-uri, demonstratii si ateliere GRATUITE in domeniul beauty, sa inveti de la cei mai buni in domeniu, dar si sa iti testezi limitele si sa explorezi aceasta fascinanta lume.

ZIF se vrea a fi, si de aceasta data, o provocare. Provocarea de a indrazni mai mult, de a avea curaj, de a crede in tine si in tot ce inseamna diversitate, de a trai experienta frumusetii de top. Vor fi  peste 30 de Ateliere pentru amatori, 6 masterclass-uri pentru profesionisti, totul atent coordonat de 24 de traineri specializati si experti in frumusete. Cu totii vor reusi sa exprime importanta, complexitatea, unicitatea si sublimul din fiecare persoana participanta la eveniment.


Vezi mai jos un VIDEO de la editia anterioara


Make-up, Hairstyle, Nail Art, Cosmetica, Masaj, Extensii Gene, Microneedling sunt doar o parte din temele abordate in cadrul Atelierelelor si Masterclass-urilor Gratuite de la ZIF 2018. Locurile sunt limitate!


Lista Completa si Inscrieri pe:
www.zilelefrumusetii.ro


Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.