Toamna ne inspira atat pe noi cat si pe prietenii nostri dragi sa organizam evenimente creative. Ne bucuram sa anuntam ca cea de a 6-a editie Fusion Arts organizata de Fusion Arts Agency by Noblesse Group, care isi deschide portile in perioada 24 – 25 Septembrie, la Palatul Noblesse.

Sub sloganul ”Arts brings us together”, Fusion Arts reuneste peste 50 de artisti contemporani, romani si internationali, din domenii precum pictura, scluptura, grafica, arta decorativa, design vestimentar, design de obiecte si multe altele.

Pe parcursul celor 2 zile de eveniment, Palatul Noblesse si gradina acestuia vor fi transformate intr-un spot al artelor, care va oferi iubitorilor de frumos, experiente inedite. Numeroase momente artistice, mini concerte de muzica si teatru, ateliere de arta, interactiune cu artisti si multe alte surprize placute sunt organizate special pentru participanti.

Daca esti pasionat de arta, nu rata evenimentul, iar noi ii felicitam pe prietenii nostri Noblesse Group pentru cea de a 6 editie de Fusion Arts, care va fi memorabilia si de aceasta data!

24-25 Septembrie, Palatul Noblesse – Save the date!