Prietenii de la Kanal D ne-au facut o vizita la sediile din Bucuresti. Am gatit, am lucrat la proiectele de amenajare interioara si am aflat cateva lucruri despre ce inseamna sa urmezi astfel de cursuri.

Catalin Constantin este chef de peste 10 ani si trainer al cursului de Bucatar la Atelierele ILBAH de peste 4 ani. Este co-fondator Restaurant [t]REI si folosindu-se de experienta in domeniul Horeca, coordoneaza activitatea in bucataria restaurantului, pentru a oferi oamenilor o experienta, care sa ii motiveze sa revina. Este un trainer devotat si pregatit intotdeauna sa impartaseasca cursantilor din experienta sa, sa ii ajute sa isi implineasca pasiunile, sa ii invete sa faca diferenta dintre o bucatarie profesionala si una casnica.

Cosmin Ionescu si Sorin Berceanu ne spun ca au venit la curs ca sa invete sa gateasca si sa-si dezvolte tehnicile de gatit. Pasiunea pentru gatit i-a indemnat sa incerce un domeniu nou si sunt nerabdatori sa invete cat mai multe la cursul de Bucatar.

Raluca Popp este architect si trainer al cursului de Design Interior la Atelierele ILBAH de peste 3 ani. Arhitectul Raluca Popp este fondator si managing director al MOKA Studio Design, unul dintre cele mai creative studiouri de Arhitectura si Design Interior din Bucuresti. Avand o experienta de peste 16 ani in domeniul arhitecturii si al designului interior, arh. Raluca Popp este si un antreprenor de succes. La Atelierele ILBAH este cunoscuta ca trainerul caruia ii place sa dea contur visurilor cursantilor Atelierele ILBAH.

Alexandra Paraschiv si George Ionita au venit la cursul de Design Interior din dorinta de a profesa in domeniu. Au inceput din pasiune si au continuat din dorinta de a impartasi din pasiunea lor si altora.

La Atelierele ILBAH suntem intotdeauna pregatiti sa conturam planurile celor care aleg sa-si descopere pasiunile. Auzim adesea vorbindu-se de dorinta oamenilor de a-si schimba viata, de a o lua de la capat, de reprofilare profesionala. Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci in sensul acesta este sa alegi sa fii ghidat de specialistii, care vor avea intotdeauna ustensilele potrivite la indemana, pentru a te conduce spre o cariera de succes.

Fie ca vorbim de domeniul gastronomic, de design interior sau oricare dintre domeniile care activeaza pe piata, este nevoie ca informatia sa fie receptata corect, astfel incat rezultatele sa apara.

Cursurile de la Atelierele ILBAH sunt biletul de intrare in domeniul care te pasioneaza, iar finalizarea lor consta in sustinerea unui examen, care iti asigura diploma recunoscuta la nivel national si international.

In momentul in care iti doresti sa te angajezi, este necesar sa alcatuiesti un CV care sa contina experienta ta profesionala si studiile tale. Pentru a dovedi ca ai o calificare intr-un anumit domeniu, este necesar sa detii o diploma care sa ateste acest lucru. Totodata, diploma iti ofera posibilitatea de a deveni anteprenor.

Formarea profesionala este extrem de necesara pentru a putea sa te dezvolti in domeniu de activitate, sau pentru a putea cauta un alt job. Indiferent de varsta poti opta pentru oricare din cursurile de interes.

Urmeaza-ti pasiunea intr-un cadru profesional, unde te simti in siguranta sa pornesti pe un nou drum!