Seara de 19 iunie 2014 a fost una cu totul deosebita pentru cativa tineri fashion designeri din Bucuresti, absolventi sau inca participanti la cursul de Design Vestimentar din cadrul scolii Atelierele ILBAH. Dupa doar 3 luni de curs, proiectele lor au captivat atentia unor designeri renumiti din Bucuresti. Gala de decernare a premiilor pentru competitia Pretty Girl’s Young Designers by Atelierele ILBAH a reprezentat finalul unei perioade de 3 saptamani in care participantii la concurs au trebuit sa propuna o colectie smart-casual, cu tema „Toamna Urbana”, pentru brandul Pretty Girl.

In cadrul acestui eveniment propunerile participantilor au putut fi admirate de publicul larg, dar si de invitati de seama: Mircea Barbulescu, Mirela Diaconu, Bianca Patrascu si multi altii. Evenimentul de decernare a premiilor a fost special creat pentru a-i incuraja si a le oferi ocaza participantilor sa-si vada propriile proiecte expuse intr-o galerie de arta. Acesti tineri trebuie incurajati si merita toata atenia noastra, pentru a se putea lansa in lumea modei romanesti si de ce nu chiar peste hotare.

Pretty Girl’s Young Designers este o competitie de design vestimentar, lansata de Atelierele ILBAH (www.ateliereleilbah.ro) si brand-ul Pretty Girl in perioada 24 mai-16 iunie 2014. In concurs s-au inscris toti aspirantii ce doresc sa se remarce in industria modei.

Participantii au avut task-ul de a crea o colectie smart-casual cu tema “Toamna Urbana” pentru Pretty Girl, colectie ce va purta numele designer-ului castigator. Intreaga colectie a castigatorului va fi produsa cu sprijinul brand-ului Pretty Girl si vanduta in toate magazinele distribuitoare din tara si din strainatate.

Si acum ca deja stim numele castigatoarei premiului cel mare – Laura Rizea va fi promovata ca un nou fashion designer al brand-ului Pretty Girl si va avea parte de promovare la nivel national din partea Pretty Girl & Atelierele ILBAH, prin intermediul canalelor de comunicare online si nu numai. Cu siguranta va merita sa ii asiguram un drum lin spre succes.

Surpriza serii a fost creata de castigatoarea premiului II – Anca Neacsu, subiectul unei „dispute” intre designer-ul Mircea Barbulescu si brand-ul Pretty Girl. Anca, deja anuntata castigatoarea unei viitoare colaborari ca designer in cadrul atelierului de creatie Pretty Girl, a fost surprinsa de o contra oferta venita din partea lui Mircea. Dupa acest eveniment, Anca va trebui sa aleaga una dintre cele doua propuneri sau de ce nu, poate le va onora pe amandoua.

Premiul III, constand in tinute vestimentare acordare de Pretty Girl a fost castigat de: Alice Stefanescu, Armina Polosan si Alexandra Lascae.

Toti participantii au primit diplome de participare si chiar un premiu special pentru cele mai expresive planse, acordat de Atelierele ILBAH designer-ului Alina Stoica.

Atelierele ILBAH incurajeaza tinerele talente care se afla la inceput de drum si care din pasiunea pentru frumos au inceput acesta cariera in designul vestimentar.

Mai multe poze din cadrul evenimentului: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.618700438237288.1073742041.368017723305562&type=1

Mai multe detalii despre cursurile de design vestimentar organizate de Atelierele ILBAH puteti sa gasiti la adresa: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar/

Multumim tuturor pentru participare!

Mai jos puteti viziona un reportaj din cadrul evenimentului, si chiar o selectie de poze din timpul galei.