Consiliul National al IMM-urilor din Romania (CNIPMMR) a organizat pe 1 noiembrie, la Ateneul Roman, cea de-a 31-a editie a ”Topului National al Firmelor Private din Romania”, cel mai mare eveniment de recunoastere a meritelor antreprenorilor si promovare a celor mai performante intreprinderi din Romania.


In cadrul evenimentului, Atelierele ILBAH a obtinut premiul special pentru pentru ”PROMOVAREA DIGITALIZARII PRIN EDUCATIE” iar premiul a fost inmanat de catre domnul Adrian Ariciu, CEO Metro Romania.

Primirea acestui premiu intr-un cadru atat de distins ne onoreaza si ne motiveaza sa devenim din ce in ce mai buni in fiecare an. Consideram ca acest trofeu reprezinta increderea oamenilor in noi si suntem mandri de ceea ce am reusit sa realizam pana in acest moment. Pentru noi educatia va fi mereu pe primul loc. (Vlad ILIESCU, General Manager Atelierele ILBAH)

Premiul special pentru PROMOVAREA DIGITALIZARII PRIN EDUCATIE, oferit Atelierele ILBAH

La eveniment au fost prezenti reprezentantii celor mai puternice companii private din Romania, dar si reprezentanti de seama ai Guvernului Romaniei.

Pe rand, au luat cuvantul domnul Nicolae Ciuca, Presedintele Senatului Romaniei, prim-ministrul Ion-Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Consilier Onorific al prim-ministrului in domeniul Relatiilor Economice Internationale, Florin Jianu, Presedintele CNIPMMR, Cosmin Marinescu, Consilier Prezidential, Ioan-Marcel Bolos, Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Stefan Radu Oprea, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale si Victor Negrescu, europarlamentar.

De-a lungul anilor, evenimentul „Topul National al Firmelor Private din Romania”, s-a bucurat de peste 30.000 de participanti si a premiat aprox. 22.000 de firme.

In incheiere, dorim sa le multumim cursantilor, partenerilor, prietenilor alaturi de care contruim destine in fiecare zi! Acest premiu este pentru noi toti, iar impreuna suntem cei mai puternici! Va multumim din suflet pentru acest premiu si promitem ca vom face in continuare lucruri minunate!