Ateneul Roman, a gazduit in seara de 2 Noiembrie 2022, “Topul national al firmelor private din Romania 2022”. In cadrul evenimentului Atelierele ILBAH a castigat “Premiul pentru calitate in educatie”, premiu care ne-a fost inmanat de domnul Omer Tetik, CEO Banca Transilvania!

premiul pentru calitate in educatie Atelierele ILBAH de catre Omer Tetik CEO BT

Evenimentul a fost unul de mare anvergura fiind cea mai importanta gala de acest tip din Romania! La eveniment au fost prezenti reprezentantii celor mai puternice companii private din Romania, dar si reprezentanti de seama ai Guvernului Romaniei. Pe rand, au luat cuvantul domnul Prim-Ministru Nicolae Ciuca, Presedintele Camerei Deputatilor Ion-Marcel Ciolacu, Consilierul Prezidential Cosmin Marinescu, Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania Ramona Chiriac, Ministrul Finantelor Adrian Caciu, Ministrul investitiilor si proiectelor europene Ioan Marcel Bolos, si altii…

reprezentanti guvern premiu

Primirea acestui premiu intr-un cadru atat de distins ne onoreaza si ne motiveaza sa devenim din ce in ce mai buni. Acest trofeu reprezinta increderea oamenilor in noi si suntem mandri de acest lucru. Vlad ILIESCU (General Manager Atelierele ILBAH)

ateneul roman atelierele ilbah

O astfel de seara magica nu se putea incheia altfel decat in ovatiile celor prezenti, dupa o reprezentatie extraordinara din partea Filarmonicii „George Enescu”.

filarmonica george enescu atelierele ilbah

Totul este posibil daca iti alegi oamenii potriviti, alaturi de care sa pornesti la drum. Multumim cursantilor, multumim partenerilor, prietenilor alaturi de care contruim destine in fiecare zi! Acest premiu este pentru noi toti, iar impreuna suntem cea mai puternica echipa.