Povesti de succes

 -deschidem drumuri, sustinem pasiuni –

– Curs Wedding Planner –


Fiecare persoana viseaza mult timp la evenimentele speciale din viata sa, care spera sa trezeasca emotii invitatilor si sa creeze amintiri pentru totdeauna. Unele dintre evenimentele acestea necesita luni intregi de pregatiri, cum este si cazul nuntilor. Din fericire, tocmai datorita faptului ca acest proces de planuire si organizare este unul indelungat si destul de dificil, exista persoane care isi dedica timpul pentru a se asigura ca aduc visele celor care urmeaza sa se casatoreasca la realitate. Printre acestia de numara si Andra si Sorana de la Wedding Details.


Echipa Wedding Details


Doua fondatoare cu viziune, pline de imaginatie si creativitate, acestea si-au facut din organizarea de nunti nu un tel, ci o misiune frumoasa. #echipaWD este intotdeauna dornica sa ofere clientilor sai cele mai speciale momente. Cele doua sunt fondatoare sunt si traineri ai cursului nostru de Wedding Planning, iar anul trecut si-au marit echipa chiar cu 4 foste cursante.

Aceasta este dovada nu doar a faptului ca vrem mereu sa ne asiguram ca aducem cei mai buni oameni din domeniu pentru a-ti impartasi tainele meseriei lor, insa si a faptului ca deschidem drumuri, cursantii nostri avand oportunitati reale de a profesa. Botezatu Andreea, Turcu Alexandra, Caloian Gabriela si Bara Marilena, fostele noastre cursante, sunt confirmarea ca trebuie sa iti urmezi pasiunile, si ca munca, determinarea si ambtia te vor duce la rezultatele visate.

 


Curs Wedding Planner


Cererea pentru persoane care sa transforme nunta de vis in realitate este mare, iar la noi ai sansa sa inveti cum sa faci acest lucru de la experti, asa ca te asteptam la curs.  Trainerii nostri iti vor da cele mai bune sfaturi, te vor ajuta sa iti gasesti stilul, te vor invata cum sa iti gestionezi eficient timpul si care sunt cele mai importante detalii care nu trebuie neglijate, pentru ca apoi sa poti sa creezi si tu evenimente de neuitat. Fie ca vrei sa incepi o cariera in domeniu sau ca vrei doar sa iti organizezi propria nunta, acest curs este pentru tine!


Spune „Da!” acestui curs si lasa povestile magice sa inceapa!

Urmatoarea grupa incepe pe 27 Ianuarie! Grabeste-te mai sunt 2 locuri disponibile!

Inscrie-te aici!