1. Cine sunt Andreea si Diana, fetele din spatele conceptului No. 77?

Andreea Dogaru (31 ani) este nascuta in Bucuresti si a profesat timp de 10 ani in domenii precum advertising (pornind de la agentii locale si ajungand la companii multinationale precum Ogilvy Action), marketing, in segmentul de FMCG (pentru clienti precum Gruppo Campari – categoria de bauturi spirtoase), dar si retail autohton.

Diana Mantu (31 ani) este nascuta tot in Bucuresti si profeseaza in marketing de 10 ani in segmentul de automotive (pentru un client de renume international in top 3 categoria de automobile).

Ceea ce le leaga este o foarte buna prietenie si dorinta de a pune bazele unui business bazat pe pasiunea pentru estetic si sustinut de o vasta experienta, de peste 10 ani in marketing si publicitate, care le va face remarcate pe piata autohtona. Debutul lor profesional a avut loc inca din primii ani de facultate, pentru a se asigura ca la finalizarea studiilor vor putea pasi cu dreptul in cariera.

2. Ce reprezinta pentru voi florile si de unde a aparut pasiunea?

Florile au o simbolistica a lor, iar starea pe care o simti in momentul in care daruiesti flori, repectiv aranjamente florale, iti genereaza o bucurie inexplicabila, doar fiind martor la reactia persoanelor care le primesc. Pasiunea pentru designul floral a aparut pentru noi ca forma estica de a transmite mesaje si de a oferi momente inedite celor din jur.

3. De unde a pornit ideea No. 77?

Totul a plecat de la dorinta noastra de a face un business impreuna, tinand cont de pasiunile noastre comune (Designul Floral si Organizarea de evenimente), dar si de experienta dobandita in domeniile de marketing si publicitate. No.77 este rezultatul unei prietenii de 16 ani in care ajungi sa-ti cunosti prietenul si viitorul asociat, cu bune si cu rele si de aceea avem convingerea ca va fi un proiect pe termen lung, care se va remarca in piata prin calitate si creativitate.

4. Pasiunea pentru designul floral a existat si ati afirmat ca ideea afacerii exista inainte de finalizarea cursului de Design Floral. Care a fost totusi aportul cursului de Design Floral Atelierele ILBAH?

Cursul realizat la Atelierele ILBAH ne-a ajutat sa ne fundamentam cunostiintele si tehnicile aplicate in meseria de designer florist. Cursul a reprezentat totodata oportunitatea de networking cu oameni din bransa cu experienta vasta, care ne-au motivat pentru alegerea facuta. Finalizarea cursului a fost forma oficiala care ne-a confirmat ca suntem pregatite pentru a continua pasii de lansare a No.77 ca brand.

5. Ce insemna pentru voi No. 77 si care este semnificatia acestui nume?

Numarul 77 reprezinta ca si semnificatie numerologica “Gandirea Creativa” si este motto-ul nostru de business. Asa cum arata si reprezentarea grafica a logo-ului No.77, incadrat intr-un cerc, ofera creativitate in realizarea unui eveniment complet (la 360 de grade).

6. Ce ati vrut sa transmiteti prin logo-ul vostru? Care este identitatea No. 77?

Logo-ul No.77 reprezinta creativitate, completat de un design simplu si elegant. Negrul in logo este un element de delimitare, contrast pentru albul care sugereaza claritatea mesajului transmis. Logo-ul a rezultat in urma unui brainstorming de cateva luni in anul 2013, dorind sa fim usor de retinut, sa ramanem in mintea celor care intra in contact cu brandul nostru la un nivel premium. Linia grafica a fost realizata intern, de mine Andreea Dogaru, abolventa a unei scoli de design din Bucuresti. Prin acest logo comunicam imaginea businessului si a echipei din spatele acestuia.

7. Care este publicul tinta? Cui va adresati?

Ne adresam unei clientele reprezentate atat de clienti persoane fizice cat si companii indiferent de profil/industrie, cu putere financiara medie spre ridicata, care doresc organizarea unui eveniment tematic complet.

8. Cum considerati ca va diferentiati fata de simplele florarii, sau fata de atelierele de aranjamente florale? Cu ce veniti voi nou?

No.77 vine in intampinarea clientilor cat si a concurentei din piata autohtona cu un set de servicii ce pot fi complementare sau disociate in functie de cerinte, cum ar fi: realizarea de concept creativ, declinare tematica, executie si management efectiv de evenimente ce pot fi atat private (nunti/botezuri), cat si corporate.

In shop-urile de design floral sau florarii nu exista consultanta cu privire la ceea ce inseamna un eveniment abordat 360, tinand cont de dorintele clientului. Designul floral, respectiv aranajamentele florale sunt doar partea de decor a unui concept de eveniment, care trebuie corelat natural cu ceea ce dorim sa obtinem si sa comunicam la final clientului si celor care iau parte la astfel de manisfestari sociale.

Andreea si Diana sunt cursante Atelierele ILBAH, in cadrul cursului de Design Floral, unde si-au putut materializa pasiunea pentru aceasta arta. Acea perioada a reprezentat pentru ele dobandirea celor mai importante practici cu privire la aranjamentele florale, dar si conturarea conceptului de business No. 77.

Pentru mai multe detalii, le puteti contacta pe fete aici https://www.facebook.com/No.77events

Noi le uram succes si le tinem pumnii!

 

Cu mult drag,

Atelierele ILBAH

 

10173760_620975461327152_7876819261417504044_n

10357600_637996889625009_2236764988559748633_n

 

10421552_637996972958334_5224654006056839666_n

IMG_2699

FullSizeRender-(1)