Pentru ea, totul a inceput dintr-o joaca. Transformata acum in cea mai frumoasa realitate.


Georgiana Ursache este o tanara pentru care designul de interior este, acum, mai mult decat o meserie. Este ceva ce ii intregeste sufletul si da sens si bucurie existentei sale.

Absolventa a scolii Atelierele ILBAH, Georgiana crede in ideea ca totul in jurul nostru trebuie sa fie guvernat de frumusete, inclusiv  tot ce tine de lumea decoratorilor de interioare. Energia, starea de bine, zambetul si optimismul unei persoane apar in momentul in care ea se regaseste si se completeaza cu spatiul unde traieste sau unde isi desfasoara activitatea.

 


Primul pas a fost cursul de Design Interior in cadrul scolii Atelierele ILBAH


Primul pas si cel definitoriu in aceasta lume a fost, pentru Georgiana, cursul de Design Interior, derulat la Atelierele ILBAH si coordonat atat de firesc si natural de catre trainerul Miruna Ardelean, un formator de frumos, care a reusit si reuseste in continuare sa schimbe destine si sa scoata la suprafata tot ce este mai bun si mai sensibil in cursantii sai.

Povestea Georgianei Ursache sau, mai bine spus, pasiunea ei pentru frumos a inceput in momentul in care a decis sa isi renoveze propria locuinta si, la scurt timp, si pe cea a parintilor ei. Totul fara prea multe cunostinte in domeniu, doar cu multa aplecare nativa, spune ea. Ulterior a inceput si perfectionarea la Atelierele ILBAH, locul unde sutine ca a gasit mult suflet si mult drag de a construi lucruri frumoase.

“ Chiar m-am simtit la Atelierele ILBAH ca intr-o familie. Este singurul loc din Bucuresti unde m-am simtit asa. Am invatat multe de la trainerul nostru inimos, Miruna Ardelean. Am inteles ca orice proiect presupune sensibilitate si suflet si ca totul trebuie sa fie in concordanta cu personalitatea celui care insufleteste spatiul. Am invatat tehnica de lucru si cat de important este sa fii un bun psiholog, pentru a intelege nevoile clientului. Atelierele ILBAH mi-au deschis un nou drum in viata, unul necrezut de frumos.


Georgiana Ursache face acum amenajari interioare pentru medici, avocati, politicieni sau bancheri


Acum, Georgiana Ursache se mandreste cu un impresionant portofoliu. A realizat proiecte incredibile pentru medici, avocati, oameni politici, corporatisti, chiar bancheri, care au crezut in abilitatile sale de a contura frumosul, si de a da viata spatiilor care inseamna, de fapt, lumea ei. Merge la targuri de profil, atat in tara, cat si in strainatate, fiindca este de parere ca: ” Tot timpul trebuie sa cunosti noutatile ce apar in domeniu. Destul…. nu e niciodata, suficient de bun pentru mine!”

Pagina ei, UGinteriors, este iarasi ceva cu care se mandreste.  Este, de fapt, un studio de creatie, animat de o echipa tanara, care a luat fiinta pentru a oferi servicii complete de amenajare si pentru a oferi, idei pentru utilizarea maxima a spatiului, in asa fel incat sa ofere toate beneficiile, de la confort la eleganta, pana la armonie.


Un vis din care se poate trai atat de frumos


In ceea ce priveste partea de business, sa o numim asa, a marii ei pasiuni, Georgiana spune ca timpul este o problema in onorarea tuturor comenzilor pe care le primeste. ”  Este nevoie de noroc, indemanare, dar si o buna psihologie pentru a atrage oamenii catre tine.”, iar ea le-a capatat pe toate. Acum nu vrea decat sa isi duca visul mai departe si sa insufle si altora, poate, dragostea pentru universul fascinant al designului de interior.

povestea-georgianei-ursache-omul-a-carei-mare-dragoste-se-numeste-designul-de-interior-6