Porneste la drum in noua ta cariera impreuna cu Atelierele ILBAH, la volanul unui Fiat 500 Hybrid!


Inscrie-te la orice curs Atelierele ILBAH, in perioada 26.07.2021 – 07.12.2021, achitand prin plata integrala si ai sansa de a castiga un Fiat 500 Hybrid. Mai multe cursuri inseamna mai multe sanse de castig!


Tombola Atelierele ILBAH – Fiat 500 Hybrid

La Atelierele ILBAH, voi, cursantii sunteti cei mai importanti. Fiecare persoana care ne calca pragul are o poveste in spate, iar cursurile noastre au puterea de a transforma visurile in realitate. In ultima luna a acestui an vom implini 9 ani de activitate, iar aceasta tombola vine ca un cadou din partea noastra, pentru voi, cei alaturi de care am adunat atat de multe:

video tombola fiat500Patru sedii in tara: doua in Bucuresti, unul in Cluj si unul in Ploiesti. Peste 50 de cursuri diferite, care se desfasoara la sediu sau online. Peste 200 de traineri, dornici sa ghideze oameni intr-o cariera noua. Peste 30000 de cursanti…

Am adunat povesti de succes. Oamenii vin la noi cu un vis, cu pasiune si entuziasm, dornici sa invete, sa faca o schimbare. Noi suntem mereu prezenti, pregatiti sa ajutam, sa ghidam, si sa oferim sprijinul de care este nevoie. Indiferent ca vrei sa faci o schimbare in cariera, sau te afli la inceput de drum, Atelierele ILBAH este acolo pentru tine.

video tombola fiat500

Pasiunea cursantilor devine pasiunea noastra. Entuziasmul vostru ne da energia sa continuam sa facem lucruri frumoase si din ce in ce mai complexe.

Astfel, de astazi pana pe 7 Decembrie, cand vom sarbatorii 9 ani de Atelierele ILBAH, fiecare cursant are sansa de a castiga o masina!

Alege cursul potrivit pentru tine, alege cursul care iti va indeplini un vis! Inscrie-te cu plata integrala pana pe data de 07.12.2021, si vei fi automat inscris la tombola! Castigatorul va fi ales aleatoriu pe data de 21.12.2021.

Fiat500 Banner

Premiul cel mare este un Fiat 500 cu o motorizare eco hybrid. Este o masina potrivita pentru oras, o varianta moderna a unui model plin de stil si eleganta. Fiat 500 Hybrid este o masina perfecta pentru cursantii Atelierele ILBAH, deoarece completeaza intr-un mod potrivit lista de calitati: expresiva, determinata, “plina de viata” urmata de “pregatita de drum”, drumul catre succes.

Citeste regulamentul complet al concursului aici:

https://www.ateliereleilbah.ro/regulament-tombola-fiat500/

Mult succes tuturor!
Cu drag,
Atelierele ILBAH

Lista Cursuri