Atelierele ILBAH la WEST SIDE FLOWER FEST 2023

In perioada 9-11 Iunie 2023, Atelierele ILBAH a fost partener principal la prima editie a West Side Flower Fest, cel mai mare festival dedicat florilor, care a avut loc in Parcul Drumul Taberei din Bucuresti. Au fost trei zile pline de culoare, cu miresme de flori proaspete, creativitate, invatare si nu in ultimul rand, voie buna. Impreuna cu trainerii si cursantii Atelierele ILBAH am organizat o serie de workshop-uri si un concurs pentru amatori, iar alaturi de toti cei care ne-au vizitat standul, ne-am bucurat de trei zile minunate!

BIJUTERII SI DELICATETE

Prima zi la West Side Flower Fest a adus cu ea doua workshop-uri de Design Floral, unde participantii au realizat bijuterii florale. Workshop-ul a fost sustinut de catre Laura Anghelache si Ionela Onete, cursante Atelierele ILBAH, care ne-au invatat ce inseamna sa realizezi accesorii delicate cu flori colorate, pe suport realizat din sarma.

Va invitam sa vedeti mai multe fotografii pe pagina noastra de facebook.

ARANJAMENTE SI PROPORTII

In cea de-a doua zi a evenimentului am organizat un workshop de aranjamente de vara, unde cursantele Luana Alexandru si Aurelia Burcea au invatat participantii cum sa realizeze o mica decoratie pentru locuinta, un ghiveci colorat plin de flori aranjate intr-un burete. Astfel, am invatat si ce inseamna proprortiile in Design Floral, iar participantii au plecat cu un aranjament ce le va infrumuseta camera preferata!

Va invitam sa vedeti mai multe fotografii pe pagina noastra de facebook.

CORONITE SI SELFIE-URI

Ultima zi la West Side Flower Fest a insemnat doua workshop-uri de coronite, sustinute de trainerul Atelierele ILBAH, Flori Ionescu.

Va invitam sa vedeti mai multe fotografii pe pagina noastra de facebook.

CONCURS PENTRU AMATORI

In cea de-a doua zi la West Side Flower Fest am organizat un Concurs pentru Amatori de Design Floral. Luana Alexandru si Aurelia Burcea au demonstrat tehnicile folosite, iar apoi participantii au trebuit sa decoreze cu flori proaspete o rama foto, apeland la creativitate! Creatiile realizate au fost foarte frumoase, iar juriul, format din cele doua cursante si Tina Pipos, trainer Atelierele ILBAH, a avut o decizie foarte grea de luat. Dupa deliberari indelungate, rama realizata de Valentina Zaharia a fost declarata castigatoare, iar Valentina a castigat cursul nostru de Decorator Floral!

Va invitam sa vedeti mai multe fotografii pe pagina noastra de facebook.

PHOTO CORNER SI SELFIE

O alta parte a standului Atelierele ILBAH de la West Side Flower Fest a reprezentat-o Photo Corner-ul @atelierele_ilbah. Aici, inconjurati de ghivece cu flori de diferite tipuri si marimi, am cunoscut multi oameni frumosi care ne-au delectat cu cate un selfie. Mai mult decat atat, cei care s-au pozat la Photo Corner si au postat fotografia pe retele sociale au fost inscrisi intr-o tombola. Astfel, in fiecare zi a West Side Flower Fest am oferit cate un voucher in valoare de 1000 de Lei, pentru inscrierea la cursurile Atelierele ILBAH!

PARTENERI SI PRIETENI

Toate florile care au fost folosite la workshop-uri si la concurs au fost puse la dispozitie de catre prietenii nostri de la Green Flowers Garden. Ei au fost responsabili de culorile, miresmele si prospetimea din standul Atelierele ILBAH, si datorita lor, participantii la workshop-urile noastre au avut parte de inspiratie pentru creatiile realizate!

Multumim celor de la West Side Flower Fest pentru organizarea acestui eveniment minunat. Deja suntem nerabdatori pentru editia de anul viitor!

De asemenea, multumim trainerilor Atelierele ILBAH si cursantelor care ne-au ajutat pe parcursul acestui eveniment. Datorita implicarii voastre si cunostiintelor transmise, participantii la workshop-uri au invatat lucruri noi, si si-au cultivat pasiunea pentru frumoasa lume a florilor.

De asemenea, dorim sa multumim tuturor celor care ne-au vizitat standul in cadrul West Side Flower Fest! Prieteni noi, prieteni vechi, traineri si fosti cursanti, ne-am bucurat enorm sa va vedem si sa va prezentam minunata lume a Design-ului Floral!

SEE YOU SOON!

Pana la editia urmatoare a West Side Flower Fest, te asteptam cu bratele deschise la cursul nostru de Decorator Floral!

Timp de 10 saptamani vei pasi in frumoasa lume a Design-ului Floral, invatand prin practica cum sa realizezi diverse aranjamente si instalatii florale, pentru orice tip de eveniment. Cursul este autorizat, iar la final vei primi un certificat recunoscut national si international. Trainerii Atelierele ILBAH iti vor dezvalui secretele meseriei de florist, vei invata fiecare tip de flori si caracteristicele acestora, tehnici moderne pentru realizarea aranjamentelor si instalatiilor, dar vei invata si cum sa formezi si sa pastrezi relatia cu furnizorii si clientii.

Daca doresti sa te simti ca intr-o primavara continua, inscrie-te la cursul de Decorator Floral de la Atelierele ILBAH!