Coafuri la minut, make-up profesional, demonstratii live de maiestrie – aceasta a fost reteta celor patru zile de Cosmetics Beauty Hair cu Atelierele ILBAH. Trainerii nostri dedicati, Alina Serbu, Mihaela Rotaru (make-up) si Alexandru Barbulescu (hairstyle), dar si Dana Cimpoi (stilist unghii) si Maria Cocos (cosmetica) i-au indrumat pe cursantii Atelierele ILBAH care au avut sute de vizitatori la standul de la Romexpo.

Indiferent de lungimea parului, de tunsoare, de tipul de ten sau de machiajul dorit, aproape niciun vizitator nu a plecat de la standul Atelierele ILBAH fara sa fi trecut prin mainile talentatilor cursanti, care au lucrat la foc continuu. „A fost o placere si o provocare pentru noi sa lucram in viteza, pe atat de multe tipologii de clienti, dar a fost o lectie pe care ne bucuram ca am invatat-o aici, impreuna cu trainerii nostri de la Atelierele ILBAH„, a spus Alexandra Drutu, cursanta la Make-up.

make-up

Alti vizitatori au beneficiat de manichiura sau de mini-sesiuni de masaj facial si de consultanta in domeniul cosmetic.

La standul nostru au ajuns si o multime de vedete: Cristina Cioran, Alexia Talavutis, Diana Bart, Xonia, faimosul Dezbracatu‘, Rocky Vittelli si multe altele.

vedete

Pe langa cursanti, trainerii nostri au urcat pe scena partenerilor nostri BeautyOne pentru a face demonstratii de virtuozitate: transformari spectaculoase, semnate de Alexandru Barbulescu, Alina Serbu si Mihaela Rotaru.

La standul Atelierele ILBAH a fost insa mereu agitatie, fie ca vizitatorii au beneficiat de sesiunile gratuite de make-up si hairstyle, fie ca s-au informat despre cursuri si au primit reduceri substantiale. Un punct de atractie la standul nostru a fost si Smart Mirror, un concept unic pe piata din Romania. Aceasta functioneaza ca o cabina foto, insa fara a avea ingradirile acesteia. Astfel, cei care au pasit pe covorul rosu amenajat in fata oglinzii istete nu doar au plecat cu o frumoasa amintire de la o zi de rasfat, ci si cu o reducere substantiala la cursurile de beauty organizate de Atelierele ILBAH.

Va multumim ca ne-ati vizitat la Cosmetics Beauty Hair 2016, cel mai mare eveniment dedicat oamenilor si pasionatilor din industria de beauty, si ne revedem in curand!

Daca ti-au trezit interesul cursurile noastre, mai multe detalii puteti afla dand click mai jos pe cursul dorit: 

cursul de make-up, cursul de hairstyle, cursul de cosmetica, cursul de manichiura-pedichiura, cursul de frizerier-coafura-manichiura-pedichiura.

echipa