Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

ParkLake Shopping Center invadat de petale parfumate de la Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH au sustinut primul atelier lunar dintr-o serie care se va desfasura pe perioada verii la ParkLake Shopping Center. Dat fiind ca tematica acestor ateliere este strans legata de celebrarea femeii, primul eveniment de acest gen a atras vizitatorii centrului comercial prin frumusetea si parfumul aranjamentelor florale.

Cum aranjamentele florale sunt prezente in mai toate locurile publice pe unde trecem, cum ar fi daca am si putea afla cum sunt create acestea?

Organizat de Atelierele ILBAH si coordonat de trainerul Anne Marie Popa, atelierul floral le-a dat sansa vizitatorilor si clientilor ParkLake de a descoperi tainele acestei arte unice, dar mai ales parfumate! Pe parcursul  celor doua ore de atelier, cei care au participat la atelier si-au dezvoltat creativitatea si abilitatile practice si au plecat acasa alaturi de creatiile lor, pentru a le putea arata si celor dragi si a se mandri in continuare cu ele.

Nu in ultimul rand, atelierul floral care a avut loc la ParkLake a reprezentat si o sansa de a testa experienta de a deveni cursant in cadrul Atelierele ILBAH si de fi indrumat de un trainer cu o vasta experienta.

Daca v-am trezit interesul pentru aranjamente florale, puteti gasi mai multe detalii despre cursul de decorator floral aici: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-decorator-floral/.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.