Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

20 Iunie: Open Days by Atelierele ILBAH la Cluj Napoca

Va asteptam pe 20 Iunie, incepand cu ora 16:00 la Open Days, Evenimentul oficial de lansare al celui de-al 4-lea sediu Atelierele ILBAH, cu 12 workshop-uri GRATUITE si anume: Fotografie, Cooking, Make-up, Coafor, Design Interior, Design Vestimentar, 3Ds Max, Cosmetica, Croitorie, Nail-art, Masaj si Design Floral.


Dupa cum stiti deja, concepul Atelierele ILBAH a ajuns si in Cluj-Napoca! Pentru ca ne place sa oferim experiente de neuitat si vrem sa va cunoastem, pe 20 iunie, incepand cu ora 16:00 vom deschide portile noului sediu din Cluj pentru voi. Open Days este un eveniment si un concept modern, unde veti avea ocazia sa cunoasteti trainerii, in cadrul a 12 workshop-uri Gratuite.

Daca esti iubitor de frumos si pasionat de un anumit domeniu, te asteptam la workshop-urile noastre pentru a simti cum se desfasoara o lectie si ce vei invata la curs.

Atentie! Participarea la Workshop-uri este gratuita insa se face pe baza inscrierii in prealabil.


Ce workshop-uri ti-am pregatit si ce vei invata? 
Click pe afis pentru inscriere!


Descopera Fotografia de Portret – OPEN DAYS Atelierele ILBAH 2019 – CLUJ-NAPOCA


Noi spunem mereu ca iubim arta in toate formele ei si vrem sa impartim cu tine toate experientele noastre. Daca esti iubitor de frumos si fotografie, te asteptam in cadrul unui workshop creativ, unde vei invata tehnicile potrivite pentru a contura fotografia de portret perfecta in studioul nostru profesional.

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-fotografie

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 06:00 PM – 07:30 PM
 • Trainer: Francisc Sandor

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/descopera-fotografia-de-portret-open-days-atelierele-ilbah-2019-cluj-napoca-tickets-62712722441


Introducere in Design-ul de Interior – OPEN DAYS Atelierele ILBAH 2019 – CLUJ-NAPOCA


Vrei sa iti decorezi propria locuinta sau ti-ai dorit mereu sa profesezi ca Designer de Interior? Te asteptam la workshop-ul nostru unde vei avea ocazia sa iti dezvolti latura artistica, sa cunosti trainerul si sa vezi pe propria piele cum de desfasoara o lectie de curs la Atelierele ILBAH.

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-design-interior

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 04:00 PM – 05:30 PM
 • Trainer: Codruta Ghiran

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/introducere-in-design-ul-de-interior-open-days-atelierele-ilbah-cluj-napoca-tickets-61567848091


Initiere in 3DS MAX – Vizualizari arhitecturale – Look and Learn – OPEN DAYS Atelierele ILBAH – CLUJ-NAPOCA


Esti pasionat de Design Interior, arhitectura si grafica? Ti-ai dorit mereu sa poti face modelare 3D? Alaturi de trainerii nostri, la workshop, vei invata cum se contruieste un design interior de la A la Z, cum se textureaza un mobilier pentru a parea cat mai real si care sunt tool-urile si metodele pentru a realiza un spatiu realistic.

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-3ds-max

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 06:00 PM – 07:30 PM
 • Trainer: Dragos Codre si Robert Dozsa

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/initiere-in-3ds-max-vizualizari-arhitecturale-look-and-learn-open-days-atelierele-ilbah-cluj-napoca-tickets-61564014625


Atelier de Automachiaj – OPEN DAYS Atelierele ILBAH 2019 – CLUJ-NAPOCA


Arta machiajului este tot o forma de exprimare a creativitatii si frumosului. Folosirea culorilor, texturilor si tehnicilor corecte de aplicare in functie de trasaturi si fizionomia fiecaruia sunt foarte importante. Te asteptam la workshop-ul nostru, unde vei invata cum sa te machezi in functie de momentul zilei sau eveniment si diferentele dintre un machiajul de birou si unul de ocazie.

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-design-automachiaj

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 06:00 PM – 07:30 PM
 • Trainer: Andreea Leonte

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-de-automachiaj-open-days-atelierele-ilbah-2019-cluj-napoca-tickets-61566207183


It’s SUSHI Time – OPEN DAYS Atelierele ILBAH 2019 – CLUJ-NAPOCA


Ai afinitati pentru bucatarie si esti in special pasionat de cea Japoneza? Ti-ai dorit sa inveti tehnicile corecte de preparare a unui homemade Sushi de exceptie? Atunci, te invitam la workshop, unde alaturi de trainerul nostru vei deprinde tehnicile necesare pentru a realiza un SUSHI de exceptie!

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-design-cooking

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 04:00 PM – 05:30 PM / 06:00 PM – 07:30 PM
 • Trainer: Paul Madas

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/its-sushi-time-open-days-atelierele-ilbah-2019-cluj-napoca-tickets-62714504772


Atelier de Cosmetica – OPEN DAYS Atelierele ILBAH 2019 – CLUJ-NAPOCA


Demacherea este un pas foarte important in rutina zilnica de inghrijire a tenului. Te asteptam la workshop-ul nostru de cosmetica unde iti vom arata pasii care trebuie urmati pentru o ingrijire completa si corecta si totodata rolul masajului facial in mentinerea elasticitatii tenului.

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-cosmetica

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 04:00 PM – 05:30 PM
 • Trainer: Adina Antonescu

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-de-cosmetica-open-days-atelierele-ilbah-2019-cluj-napoca-tickets-61566372678


Initiere in tainele Croitoriei – OPEN DAYS Ateierele ILBAH 2019 – CLUJ-NAPOCA


Croitoria este una din cele mai nobile si vechi arte. Te asteptam la un workshop plin de istorie unde vei invata sa folosesti cele mai noi modele de masini de cusut, iar la final vei pleca cu primul obiect realizat chiar de tine.

Parteneri: Cusut si Brodat, Brother

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-design-croitorie

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 06:00 PM – 07:30 PM
 • Trainer: Balogh Eniko

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/initiere-in-tainele-croitoriei-open-days-ateierele-ilbah-2019-cluj-napoca-tickets-61566640479


Workshop Flower Arrangement – OPEN DAYS Atelierele ILBAH 2019 – CLUJ-NAPOCA


Te asteptam la un workshop plin de culoare, parfum si flori, unde vei invata sa conturezi aranjamente unice. Vei afla ultimele tendinte in materie de culori si aranjamente florale cu care putem iesi in evidenta in acest sezon.

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-flori

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 06:00 PM – 07:30 PM
 • Trainer: Andreea Moldovan

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/workshop-flower-arrangement-open-days-atelierele-ilbah-2019-cluj-napoca-tickets-61567112892


Lectie de Desen – OPEN Days 2019 – CLUJ-NAPOCA


Esti creativ si pasionat de arta design-ului? La atelierul de design vestimentar vei invata in mai putin de 2 ore cum sa realizezi primele tale crochiuri de moda. Crezi ca nu te descurci si ca nu ai talent? Nu te ingrijora, alaturi de trainerul nostru vei deprinde toate secretele necesare!

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-design-vestimentar

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 04:00 PM – 05:30 PM
 • Trainer: Veronica Frisan

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/lectie-de-desen-open-days-2019-cluj-napoca-tickets-62712190851


Atelier de Impletituri – OPEN DAYS Atelierele ILBAH 2019 – CLUJ-NAPOCA


Impletituri? Daca iti plac coafurile impletite dar realizarea lor ti se pare complicata si greu de realizat, cu putina rabdare, imaginatie si trainerul potrivit, ai toate sansele sa reusesti. La acest workshop vei invata modele basic care in esenta implica o tehnica versatila, cum ar fi impletitura frantuzeasca “in spic” si “coada de peste”.

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-impletituri

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 04:00 PM – 05:30 PM
 • Trainer: Alexandra Bota

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-de-impletituri-open-days-atelierele-ilbah-2019-cluj-napoca-tickets-62711078524


Atelier de Masaj – OPEN DAYS Atelierele ILBAH 2019 – CLUJ-NAPOCA


Dupa o zi de munca cu totii avem nevoie de putina relaxare, iar masajul este remediul perfect. La atelierul de masaj vei afla tehnici de masaj clasic, care pot fi realizate fie de un specialist sau prin automasaj.

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-masaj

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 06:00 PM – 07:30 PM

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-de-masaj-open-days-atelierele-ilbah-2019-cluj-napoca-tickets-62713182818


Atelier de Nail-ART – OPEN DAYS Atelierele ILBAH 2019 – CLUJ-NAPOCA


Prima impresie este foarte importanta, iar o manichiura ingrijita va face mereu diferenta. Te asteptam la atelierul de Nail-ART unde vei invata cum sa iti faci o manichiura ingrijita si totodata tehnica de pictura pe unghii si cum sa o transformam in opera de arta.

open-days-by-atelierele-ilbah-la-cluj-napoca-nail

 • Data: 20 Iunie
 • Interval orar: 04:00 PM – 05:30 PM

Inscrie-te aici: https://www.eventbrite.com/e/atelier-de-nail-art-open-days-atelierele-ilbah-2019-cluj-napoca-tickets-62713915008


See you there!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.