Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

OFERTA UNICA *Curs Machiaj Profesional* -40% OFF + Beauty Case CADOU in valoare de 1000 Lei! Ne dam intalnire la Make-Up Forum #2.

Atelierele ILBAH participa la cel mai mare festival de Machiaj Profesional din Romania! In perioada 19-20 Octombrie 2019 ne vedem la Make-Up Forum #2, chiar la Palatul Telefoanelor in Bucuresti. Make-up Artisti in voga, Produse de Top, dar si cele mai bune scoli din domeniul Beauty isi vor da intalnire aici, transformand evenimentul intr-un adevarat festival al machiajului


Surprize Atelierele ILBAH la Make-Up Forum


Viziteaza-ne standul din cadrul Make-Up Forum #2 si ia-ti voucherul de pana la 40% reducere la toate cursurile Atelierele ILBAH din domeniul Beauty! Acesta este valabil daca il folosesti pana la finalul anului!


Vrei mai mult? Bine! Ridicam Miza…


Inscrie-le la Cursul de Machiaj Profesional cu 40% Reducere chiar in cadrul evenimentului Make-Up Forum #2 si primesti in plus,  pe loc, un Beauty Case cadou  in valoare de  1000 de Lei oferit de Beauty One!

 

Oferta-Machiaj-Profesional

*Oferta este limitata! Avem maxim 15 Beauty Case-uri de oferit!
**Oferta este valabila pentru plata integrala a cursului ( 3500 Lei 2200 Lei).


Detalii Curs Machiaj Profesional? Aici.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.