Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

OFERTA UNICA *Curs Machiaj Profesional* -40% OFF + Beauty Case CADOU in valoare de 1000 Lei! Ne dam intalnire la Make-Up Forum #2.

Atelierele ILBAH participa la cel mai mare festival de Machiaj Profesional din Romania! In perioada 19-20 Octombrie 2019 ne vedem la Make-Up Forum #2, chiar la Palatul Telefoanelor in Bucuresti. Make-up Artisti in voga, Produse de Top, dar si cele mai bune scoli din domeniul Beauty isi vor da intalnire aici, transformand evenimentul intr-un adevarat festival al machiajului


Surprize Atelierele ILBAH la Make-Up Forum


Viziteaza-ne standul din cadrul Make-Up Forum #2 si ia-ti voucherul de pana la 40% reducere la toate cursurile Atelierele ILBAH din domeniul Beauty! Acesta este valabil daca il folosesti pana la finalul anului!


Vrei mai mult? Bine! Ridicam Miza…


Inscrie-le la Cursul de Machiaj Profesional cu 40% Reducere chiar in cadrul evenimentului Make-Up Forum #2 si primesti in plus,  pe loc, un Beauty Case cadou  in valoare de  1000 de Lei oferit de Beauty One!

 

Oferta-Machiaj-Profesional

*Oferta este limitata! Avem maxim 15 Beauty Case-uri de oferit!
**Oferta este valabila pentru plata integrala a cursului ( 3500 Lei 2200 Lei).


Detalii Curs Machiaj Profesional? Aici.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.