Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

* Oferta Unica * Curs Design Vestimentar / Curs Croitorie -25% OFF + masina de cusut cadou in valoare de 1229 Lei. Valabil 2-3 Noiembrie la #Creativo

Oferta speciala! Inscrie-te la Cursul de Design Vestimentar sau cel de Croitorie in cadrul #Creativo (2-3 Noiembrie, ARCUB, Bucuresti) si beneficiezi de 25% Reducere + primesti cadou, pe loc, o masina de cusut computerizata Brother FS40 in valoare de 1229 Lei din partea Cusut si Brodat. Oferta este valabila exclusiv la plata integrala iar reducerile nu se cumuleaza. Profita de ocazie pentru ca avem doar 15 masini de cusut disponibile! Ne dam intalnire la #Creativo!

#Creativo este un eveniment marca Atelierele ILBAH si Cusut si Brodat. Detalii gasesti pe:


www.club-creativo.ro


 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.