Atelierele ILBAH a avut o crestere foarte puternica in domeniul cursurilor de calificare si formare profesionala din Romania. Acest lucru se datoreaza pe de-o parte faptului ca lucram doar cu traineri care au o experienta notabila in domeniile pe care le predau, dar si faptului ca ne implicam activ in formarea si dezvoltarea cursantilor, oferindu-le sansa sa ia parte la proiecte in care isi pot demonstra cunostintele acumulate si in care se pot afirma. In plus de asta, in mod constant  primim vizitele unor personalitati din anumite domenii, oameni care vin sa le povesteasca cursantilor nostri din experienta lor, oameni de succes care pot fi urmati ca exemplu.

Saptamana trecuta, la cursurile de PR sustinute de Ines Turturica, am primit vizita unor importanti oameni din domeniul comunicarii, care le-au vorbit cursantilor din vasta lor experienta.

Primul dintre oaspetii de seama ai cursului de Public Relations de la Atelierele ILBAH  a fost Otrava– unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania.  Otrava le-a vorbit cursantilor despre comunicarea in online, axandu-se in principal pe Social Media, cel mai puternic canal de comunicare la ora actuala.

curs-pr-atelierele-ilbah-blogul-lui-otrava

O alta personalitate invitata de  Ines Turturica a fost Cristina Stanciulescu, redactor sef al revistei VIVA timp de 10 ani, dupa care, din 2012 pana de curand a fost publisher-ul revistelor glossy din cadrul Ringier. In curand Cristina va lansa un nou proiect numit life.ro. Cu o experienta de peste 15 ani in comunicare, Cristina Stanciulescu a avut foarte multe lucruri interesante de povestit cursantilor de la PR, care dupa aceasta intalnire s-au declarat bucurosi ca au primit informatii atat de pretioase, dar si foarte placut surprinsi de initiativa trainerului Ines Turturica de a aduce oameni foarte buni in comunicare, care sa le vorbeasca din experienta lor, acumulata in ani si ani de munca.

curs-pr-atelierele-ilbah-ines-turturica-cristina-stanciulescu

Meseria de PR necesita cunoasterea mai multor domenii din sfera comunicarii, dar si experienta in domenii precum jurnalism, marketing, psihologie, social media, etc. Dar, poate peste toate acestea este pasiunea si dorinta de a invata.  Cursul de Public Relations de la Atelierele ILBAH este gandit si structurat astfel incat volumul mare de informatie sa fie usor de asimilat de catre cursanti. Cursul este unul interactiv si informatia este transmisa intr-un mod in care sa fie inteleasa la fel de bine atat de cei care au experienta in domeniu, cat si de cei care nu au nici un fel de experienta in sfera comunicarii dar isi doresc sa devina experti in asta.

curs-pr-ateliereleilbah-roxana-ciuhulescu

 

 Te asteptam sa faci parte din randul oamenilor care cresc frumos, investind in dezvoltarea lor profesionala, si implicit, personala.

 

Mai multe poze de la cursuri gasiti aici si aici.