Desi cu o vasta experienta in domeniul arhitecturii, arh. Raluca Popp, director al Moka Studio Design, a terminat de curand cu succes cursul 3dsMax – Vizualizari Arhitecturale la Atelierele ILBAH. Cunostiintele dobandite in cadrul cursului au fost numaidecat puse in practica in proiectul “Casa sau Acasa”, iar numeroasele aprecieri pozitive nu au intarziat sa apara.


Aceste testimoniale sunt rodul a multor ore de munca, atat pe partea de creatie cat si pe partea de prezentare, care pentru un proiect de amenajare interioara si nu numai, sunt foarte importante.

Raluca Popp lucreaza de foarte multi ani in domeniu, iar modalitatile de prezentare ale proiectelor sale au variat de-a lungul timpului. Pentru designeri, arhitecti si cei care au meserii care necesita prezentari realiste ale modelelor create, este nevoie de timp, exercitiu si pasiune. Astfel, ea a folosit tot felul de programe, tehnologii si materiale care toate au trecut printr-o evolutie.

Compania sa fondata in 2004 se numeste Moka Studio Design si este formata din arhitecti tineri si revolutionari care nu se tem de nici o provocare in ceea ce priveste designul sau arhitectura. Astfel, proiectele lor sunt concentrate pe o gama variata de cerinte functionale si programe de arhitectura, iar fiecare colaborare este abordata cu profesionalism, flexibilitate si promptitudine.

Cu acesta idee, Raluca s-a inscris la cursul de 3dsMax oferit de Atelierele Ilbah si indrumat de echipa Renderthing. A fost o surpriza  mai mult decat placuta deoarece a aprofundat si ordonat notiunile de baza si a acumulat multe alte cunostinte legate de procesul de construire al obiectelor in general, de aplicare a materialelor potrivite si de pozitionare a luminilor.

Dupa cum ne-a povestit chiar ea, cu toata experienta avuta, a fost uimita de structura cursului care a oferit variante nelimitate de prezentare a unui “produs”, de la utilizarea pasilor de baza pana la chestiuni de fine tuning si optimizare a scenei de lucru.

Raluca Popp recomanda cu caldura acest curs de 3dsmax, structurat impecabil de catre formatorii Adrian si Vlad Iliescu si documentat de Radu Dofin (drumurile lor s-au intersectat si in trecut, ei reusind sa construiasca, de fiecare data, relatii excelente de colaborare cu rezultate de neuitat).

In propriile ei cuvinte,

Multumesc Atelierele ILBAH pentru seriozitate si recomand celor dornici sa atinga perfectiunea, pe langa determinare si profesionalism, inscrierea cu incredere la cursurile initiate de Renderthing. Si pentru ca toata aceasta experienta mi-a insuflat o doza de pozitivism, va marturisesc ca ma voi inscrie si la alte cursuri desfasurate in incinta Atelierele ILBAH, cursuri de formare profesionala si nu numai. Investeste in tine! Pregateste-te cu cei mai buni!