Amenajarile interioare nu sunt usoare, mai ales cand vorbim de concepte pentru locuinte. Sa transformi o serie de camere sterile intr-un loc pe care il poti numi acasa este un proiect de durata, o colaborare intre designerul de interior si cei care urmeaza sa ocupe acel spatiu.

Este datoria designerului sa isi asculte clientii, sa inteleaga nevoile si dorintele acestora. Apoi, acestea trebuie transpuse intr-un proiect care nu doar va arata bine si va fi in trend, dar va fi functional si, poate cel mai important lucru, va placea clientilor.

Cursul nostru de Design Interior este un curs initiatic, adresat celor care doresc sa faca primii pasi in acest domeniu. Timp de 10 saptamani, cursantii nostri au asezat fundatiile pentru viitoarea lor cariera. Implicarea si pasiunea de care au dat dovada pe parcursul acestui curs, evidente in proiectele realizate pentru examen, au impresionat-o pe Raluca Popp, trainer-ul lor.

La Atelierele ILBAH, cel mai important lucru pentru noi sunt, intotdeauna, cursantii. Avem un lucru in comun cu fiecare persoana care ne calca pragul: pasiunea de a crea ceva frumos. Cei care aleg sa dea sansei o sansa, pornind la drum cu Atelierele ILBAH, vor fi mereu primiti cu bratele deschise si vor fi indemnati sa isi indeplineasca visele.

Suntem mandri de absolventii cursului de Design Interior si impresionati de proiectele frumoase pe care le-au realizat.

O-noua-grupa-a-terminat-cursul-de-Design-Interior-2-Atelierele-ILBAH-1O-noua-grupa-a-terminat-cursul-de-Design-Interior-1-Atelierele-ILBAH

Am pornit pe acest drum impreuna cu ei si, speram noi, i-am ajutat sa faca primul pas in noua lor cariera. Speram ca aceasta colaborare frumoasa nu se incheie aici, iar portile Atelierele ILBAH vor fi intotdeauna deschise.

Dragi cursanti, va felicitam si va dorim succes in proiectele viitoare! Felicitari si multumiri trainerului Raluca Popp, pentru sprijinul oferit si cunostiintele impartite.

Va invitam sa accesati acest link, pentru a va inspira din proiecte realizate de: Anghel Silvia-Cristina, Buruiana Monica-Valentina, Cantar Stefana, Crista Irina Elena, Dragu Placinta Oana, Durbac Andreea, Gaureanu Iuliana-Madalina, Lica Loredana-Gabriela, Micu Miruna-Cristina, Petreanu Elena, Popa Alexandra-Florentina, Preda Brigitte-Christine, Prodan Ionela-Crina, Saftii Bogdan-Stefan, Stancioi Diana-Georgiana, Tircavu Anca-Raluca, Vasile Ionela.
O-noua-grupa-a-terminat-cursul-de-Design-Interior-3-Atelierele-ILBAH

De ce sa alegi Design Interior la Atelierele ILBAH?

Timp de 10 saptamani, vei invata bazele pentru aceasta profesie plina de culoare. De la proportii, iluminare, culori si texturi, pana la functionalitatea spatiului si psihologia clientului, vei invata teoria, pentru ca apoi sa o pui in practica. Vei realiza un releveu, vei aplica regulile de amenajare pentru fiecare camera a locuintei si iti vei valorifica conceptul prin creearea planselor de prezentare.

Trainerii Atelierele ILBAH sunt specialisti in domeniul designului si arhitecturii, si traineri cu experienta care sunt dornici sa te ghideze in primul pas al povestii tale.

Te asteptam cu mare drag la cursul nostru, daca vrei sa inveti faci primii pasi in lumea Designului Interior.

O-noua-grupa-a-terminat-cursul-de-Design-Interior-4-Atelierele-ILBAHO-noua-grupa-a-terminat-cursul-de-Design-Interior-5-Atelierele-ILBAH