P.A.D.I.R i-a acordat lui VLAD ILIESCU, Director General al Atelierele ILBAH, o distinctie in cadrul editiei cu numarul 1 a GALEI BEAUTY MASTER OF CEREMONY.

Titlul de Beauty Master of Ceremony este unul inedit pentru Atelierele ILBAH, dar este unul potrivit. De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat nu doar in domeniul cursurilor de Beauty pe care le oferim, dar si oportunitatilor pe care incercam sa le oferim cursantilor nostri.

Photoshoot-uri, defilari de moda, festivaluri si decernari de premii, cursantii nostri au oportunitatea de a participa la diverse tipuri de evenimente, capatand astfel experienta, in plus fata de cea dobandita in timpul cursurilor. De asemenea, Atelierele ILBAH participa la cele mai mari targuri din domeniu beauty, alaturi de cursantii nostri.

Suntem onorati sa primim acest premiu si ne bucuram tare mult ca in acesti 11 ani am contribuit la educatie. Pentru noi este foarte important sa stim ca am reusit sa ajutam cat mai multa lume sa se dezvolte din punct de vedere profesional, sa isi gaseasca o pasiune noua sau chiar sa faca o reconversie profesionala.

Multumim P.A.D.I.R. pentru aceasta recunoastere, pentru premiul oferit, si pentru prietenia de lunga durata!

Va asteptam cu drag la cursurile Atelierele ILBAH, pentru oportunitatea de a invata o meserie pe care o poti face cu pasiune!