Miercuri (2 aprilie) am avut onoarea sa mergem impreuna cu toti cei implicati in campania noastra umanitara: „O jucarie, un zambet si multa bucurie” la piesa de teatru „INTERPRETUL”. Piesa s-a jucat la Teatrul Foarte Mic, ce a devenit pentru o seara, avanpostul Atelierele ILBAH.

Comedia in regia lui Radu Gheorghe, a fost un adevarat deliciu si a fost savurata de toti cei prezenti. Din distributie a facut parte si Anca Turcasiu, aceasta fiind ca deobicei o prezenta extrem de spectaculoasa.

Va invitam si pe voi sa descoperiti aceasta comedie savuroasa, pe care v-o recomandam sincer ca fiind o portie zdravana de ras!

De asemenea, dorim sa multumim cursantilor pentru jucariile si hainutele aduse! Acestea le vom darui mai departe cu drag, copiilor unui centru de plasament. Piesa de teatru, a fost o mica multumire din partea Atelierele ILBAH, pentru gestul vostru. Cea mai mare recunostinta v-o vor purta insa cei mici, pe chipurile carora va aparea o urma de speranta si un zambet. Acesta din urma va fi de nepretuit.

Aceasta campanie a fost organizata cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste!