Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

O jucarie, un zambet si multa bucurie!

Campania “O jucarie, un zambet si multa bucurie!” continua si de Craciun! Asadar, dragi cursanti, colegi, traineri, prieteni, amici de orice fel, va invitam sa luati parte la campania organizata de Atelierele ILBAH cu ocazia sarbatorilor de iarna!

Noi iti oferim ocazia sa fii chiar tu Mos Craciun pentru copii nevoiasi! Orice jucarii, hainute, rechizite pe care copilul tau nu le mai foloseste pot face fericit un altul!

Astfel, te rugam daca poti si daca vrei sa le aduci la sediul nostru din Bd. Dacia, nr. 103, et. 1, ap. 4 pana la data de 22 DECEMBRIE 2013 si noi te vom rasplati cu un zambet de multumire in partea copiilor unui centru de plasament. Te asteptam cu drag! Da-le sansa unui zambet! Echipa Atelierele ILBAH

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.