Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate!

O jucarie in schimbul unui zambet + 1 bilet la teatru

Un zambet de 70 de ori!
Atelierele ILBAH organizeaza campania umanitara: “O jucarie, un zambet si multa bucurie” cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste!
Astfel va vom oferi sansa de a fi chiar voi Iepurasul cel mult dorit de copii unui centru de plasament carora avem ocazia sa le aducem voie buna si multa caldura in suflete!
Fiecare cursant al scolii noastre care are jucarii sau hainute pe care le poate darui mai departe va fi asteptat cu mult drag la sediul Atelierele ILBAH! Impachetati-le frumos si prezentati-va la sediul nostru pana la data de 31 MARTIE!
Conform expresiei romanesti, “dar din dar se face rai”, primele 70 de persoane care vor aduce un cadou pentru copii, vor primi in dar de la noi UN BILET LA TEATRU la piesa INTERPRETUL la Teatrul Mic ce o are in distributie pe Anca Turcasiu din data de 2.04.2014  (2 aprilie).
Nu ratati astfel sansa de a oferi clipe minunate unor copii, dar si voua deoarece piesa de teatru e absolut savuroasa si plina de umor!
Biletele sunt exclusiv pentru cursantii Atelierele ILBAH! Va multumim si ne vedem la teatru!!!

— at Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala.

 

Eveniment paste teatru Anca turcasiu

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.