Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

O data la 3 secunde un om are nevoie de sange! Fii tu eroul lui! Arata ca-ti pasa! Alatura-te campaniei noastre de donare.

Cand? Miercuri, 5 Februarie 2020, ora 9.00 | Unde? Sediul Atelierele ILBAH din Str. Romulus, nr. 4, Bucuresti.


Stiai ca mai putin de 2% dintre romani doneaza periodic sange? Statistic, Romania se afla pe unul dintre ultimele locuri din Europa in ceea ce priveste donarea benevola de sange. Tu ne poti ajuta sa schimbam aceasta statistica! Intreaga procedura este simpla si lipsita de riscuri, fiecare persoana care doneaza avand posibilitatea sa salveze pana la 3 vieti.


Vino sa donam impreuna pe 5 Februarie, la sediul Atelierele ILBAH de pe strada Romulus, nr. 4, Bucuresti! Pentru mai multe detalii despre conditiile de admisibilitate la donarea de sange, acceseaza “Ce trebuie sa stii cand donezi sange?. Pentru orice alte detalii si o mai buna organizare, te rugam sa te pre-inscrii pe listele disponibile la receptia sediilor din Bucuresti sau completand formularul de mai jos.


Benficii donare sange 


Cel mai important beneficiu pentru societate atunci cand donezi sange este ca sangele tau poate salva trei vieti. Desi in alte tari, donatorii nu primesc alte beneficii pentru donarea de sange, in Romania exista in continuare aceasta practica, din cauza numarului foarte mic de donatori. Iata ce beneficii sunt la donarea de sange:

  • Analize gratuite – Beneficiezi de un set de analize gratuit: RH, grupa sangvina, Hepatita B, C, HIV, leucemie, sifilis si probe hepatice.
  • Bonuri de masa – Fiecare donator primeste 7 bonuri de masa in valoare totala de 60 lei.
  • 50% reducere la METROU si RATB – Primesti o adeverinta pentru 50% reducere la un abonament de 30 de zile pentru transportul in comun.
  •  Zi de concediu platit – Pentru fiecare donare de sange, ai dreptul la o zi suplimentara de concediu platit!

Vreau sa donez!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.