In acest weekend, 26-27.06.2021, a avut loc prima editie a proiectului social “Casa pentru pici”. Acest proiect a fost initiat de Episcopia Alexandriei si Teleormanului, prin sectorul social filantropic, si organizat cu sprijinul arh. Ciprian Vlaicu, trainerul nostru de la cursurile de Design Interior si cele de Grafica si Proiectare, si al asociatiei “Impreuna pentru o viata mai buna”.
Case-pentru-pisici-Atelierele-ILBAH-2

Evenimentul a avut loc in com. Scrioastea, jud. Teleorman. Impreuna cu organizatorii si o echipa de peste 80 de voluntari, Atelierele ILBAH a avut prilejul sa dea o mana de ajutor unui grup de copii defavorizati, ajutand la ridicarea unei casute care le va oferi un trai decent.

Entuziasmati si plini de speranta, am reusit sa ridicam casuta intr-o zi. Oboseala si temperaturile ridicate nu ne-au oprit, iar satisfacția rezultatului final si fericirea picilor ne-au umblut inima de bucurie. Nu a fost usor, peripeții au fost multe, dar a fost o experienta de neuitat.

Am invatat mult in aceste doua zile, de la fiecare suflet prezent la eveniment.

Case-pentru-pisici-Atelierele-ILBAH-1

Am demonstrat ca impreuna suntem mai puternici, am cunoscut oameni minunati, si i-am dat sansei o sansa, totul pentru o cauza nobila.

Multumim “Casa pentru pici” pentru experienta minunata pe care am trait-o alaturi de voi!

Let’s change the world TOGETHER! Let’s make things happen!